Skolemessen – nå kommer vi!

Ny bok!
September 12, 2017

Skolemessen – nå kommer vi!

1. – 3. november arrangeres den Skandinaviske Skolemessen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Skolemessen er Norges største leverandørmesse for alle som jobber i og med undervisningssektoren, og vi skal selvfølgelig være med!

For Unique Mind ESP er det ett viktig mål å integrere et fokus på psykisk helse og livsmestring i samfunnet. Med vitenskapelig dokumentert hjernetrening og et pedagogisk opplegg for barnehager og skoler, står vi nå klare for en målrettet satsing. 

På vår stand D7, holder vi tre forskjellige seminar pr. dag:

Nytt opplegg for samlingsstunder i barnehager, med fokus på livsmestring
Unique Mind ESP presenterer et samlingsopplegg til bruk i barnehager, som handler om å fremme livsmestring. Det blir også en smakebit fra en av historiene, der bilen «Tutu» reiser rundt i verden for å hjelpe barn med å håndtere små og store utfordringer. Er du klar for å være med i fantasiens verden?
 

Presentasjon av BevissthetsTrening

BevissthetsTrening blir omtalt i internasjonale medier og tidsskrifter. Denne hjernetreningen gir økt evne til selvregulering, fører til målbare endringer i hjernens funksjoner og blir vurdert som kostnadseffektivt når det gjelder å fremme mål på god helse og livskvalitet. I denne spennende presentasjonen forteller Unique Mind ESP om kursets innhold og dens betydning for psykisk helse og livskvalitet.
 

Presentasjon av Pedagogisk BevissthetsTrening

I denne presentasjonen forteller Unique Mind ESP om BevissthetsTrening og dens betydning for pedagogisk praksis. Hvilken relevans har hjernens funksjoner for lærerens daglige samspillsituasjoner, og hvordan kan undervisning om ulike sinn-kropp-sammenhenger bidra til å fremme god helse og livskvalitet hos barn og unge? Dette er to spørsmål som er en viktig essens i programmet Pedagogisk BevissthetsTrening. Kom og hør hva dette kan gjøre for deg, din arbeidsplass og barna dere har ansvar for.

Ta med venner og bekjente og besøk vår stand D7. Vi gleder oss til å møte dere!

Det er gratis å besøke messen som har følgende åpningstider:
Onsdag 1. november kl. 10.00-19.00
Torsdag 2. november kl. 10.00-19.00
Fredag  3. november kl. 10.00-17.00

Forhåndsregistrering og informasjon finner du på messens hjemmeside.