Boken har gitt han svaret

Barn som leser på skolen Unique Mind ESP
Økt kunnskap i skolen
mars 13, 2016
Et unikt konsept
mars 13, 2016

Boken har gitt han svaret

Ung mann leser bok Unique Mind ESP

Ung mann leser bok Unique Mind ESP

Mange ganger har jeg snakket med deg mens jeg var i mitt indre rom. Kanskje en del har nådd deg og kanskje noe svever fortsatt i eter :) Jeg er usigelig glad at jeg har kommet på dine kurs; Det har forbedret mitt liv.

Det er en god stund siden jeg begynte å fortelle min yngste sønn om din kurs og oppfordret han til å ta et. Han var nesten på vei til å komme på siste kurset i fjor, men noe har inntruffet og hindret han. Heller ikke i år passet for han å komme på kurs. Jeg grublet over andre måter å få han på kurs :)

Og så, kom din bok, som jeg har forhåndsbestilt og fikk i begynnelsen av april :) Yes, tenkte jeg, jeg skal sende han boka di. Og det har jeg gjort :) Han ringte meg en sen kveld for å takke for boka og for å si at han allerede har lest 80 sider. Yes, yes, takk, takk, takk, tenkte jeg :)

Min sønn sa til meg at det er den første boken som gir han svaret på hvordan han skal skape det han vil. Og han har lest mange bøker før. Dale Carnegie, Napoleon Hill, Tony Robins, med mer.

Han liker at du er jordnær samtidig som du åpner en ny verden av muligheter.

Jeg kunne ha skrevet en lang, lang mail :) men jeg stopper her.

Gratulere så mye med utgivelsen av Magisk hverdag Deborah :)

Kjærlig klem,

DC

Comments are closed.