«Det kan jo ikke være så enkelt»

Et unikt konsept
mars 13, 2016
Kommunikasjon
Kommunikasjon – vår tids største utfordring
april 8, 2016

«Det kan jo ikke være så enkelt»

Blog - Unique Mind ESP

Det kan jo ikke være så enkelt

En bevisst utvikling kan være magisk, spennende, vond og skremmende – og noen ganger alt på en gang. Det er da jeg er så glad for at jeg har konstruktive teknikker til hjelp i eget liv.

Jeg har en drøm om å fortelle hvert enkelt menneske hvor unike de er og hvilke enorm kapasitet vi har som ligger som en ubrukt ressurs. Mitt utgangspunkt er hjernen vår. Det er her jeg ser at nøkkelen ligger til en større forståelse, både av hvem vi er og hvilken kapasitet vi har.

Jeg tror på et styrket individ i et sterkt fellesskap. Hva betyr det? Det betyr kort fortalt at først når vi har fjernet vår ytre fasade, og er trygge ved å være akkurat den vi er, vil vi kunne skape et samfunn i kontinuerlig utvikling med gode løsninger for alle parter. Det var slik vi alle ble født, før vi lærte om hva vi skulle være og ikke være, eller hva vi kunne gjøre og ikke gjøre. De ytre begrensningene ble lagt.

Dette kan høres komplisert ut, men etter snart tredve år med egen utvikling og utprøving har jeg funnet et enkelt konsept. For å være sikker på at metoden virker, ba jeg forskere om å se nærmere på hvilke resultater vi kan forvente å få med BevissthetsTrening™. Det at noe som er komplekst, faktisk kan gjøres på en enkel og systematisert måte, er nettopp en av mine utfordringer hvor jeg har møtt og møter motstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært å være skeptisk hvis noe er for enkelt, "det kan jo ikke være så enkelt".

Jeg bruker å si at så lenge vi har en god intensjon skal vi ikke være redde for å si hva vi tenker. Men igjen har mange lært annerledes. "Du må ikke stikke hodet ditt frem og du må ikke tro at du er noe". Det er bare det at skal vi få til en utvikling og en endring må noen gjøre akkurat det. Med min drøm om å være med på en bevisst utvikling av samfunnet, må jeg tørre og våge, uansett om andre ikke ser det jeg sier.

Derfor startet jeg blogginnlegget slik jeg gjorde. Det kan være både vondt å skremmende når mennesker skal fortelle hva og hvem du er, og allikevel ikke vet noe om deg.

Her på denne bloggen vil jeg ta opp forskjellige temaer som kan utfordre og røre på forskjellig vis, men hvis vi ikke utfordres vil det ikke bli noen vekst og utvikling. Vi vil også legge ut litt om prosjekter vi er med på og innlegg vi skriver til avisene eller andre steder. Så følg oss gjerne her på bloggen.

Velkommen til en blogg om bevisst utvikling for et sterkere fellesskap.
Deborah

6 Comments

 1. Siri Corsepius sier:

  Hei Deborah
  Hvis jeg har forstått deg riktig, er det det samme som Marshall B. Rosenberg prøver å formidle med sin «Ikkevoldskommunikasjon» eller «empatisk kommunikasjon/ giraffspråk». Kjenner du til det?
  Ha en god dag,
  Siri

  • Hei Siri. Jeg har ikke vært så mye inne på han og lest, så det kan jeg pr nå ikke svare på. Det er heldigvis mange som tenker i de samme baner, dog med forskjellige vinklinger. Ha en fortsatt fin kveld. Deborah

 2. Kjempebra Deborahmasse lykke til ❤☺stor klem Mona

 3. vigdis sier:

  Hei Deborah
  For en mannsalder siden deltok jeg flere ganger på Silva kurs og hadde stor utbytte av det den gangen. Bruker fremdeles noen av teknikkene. Hadde også deg som lærer på slutten.
  Er dette samme type kurs som den gang? Og går jeg nå under def repetisjon? Når har du kurs I Trondheim
  Vigdis

  • Hei Vigdis. Nei dette er et kurs jeg laget etter tjuefire år med egen utvikling og forskning, som kom på markedet i 2010. Alt er i utvikling og i denne forskningen fant vi nye ting og fortsetter forskning med et nytt prosjekt nå. Jeg har alltid delt min innsikt, så den vil du gjenkjenne her. Du kan ringe kontoret så får du litt mer forklaring på dette. For Silva sine kurs kan du kontakte de. Ha en fin helg. -Deborah

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *