fbpx

En enkel suksessoppskrift

Som jeg skrev om forrige gang, utviklet jeg en teknikk for å få varige endringer i livet. Den samme teknikken bruker jeg til mål. Jeg måtte finne en mening med mitt liv og ha en retning.

Helt siden jeg var nær-døden har jeg fulgt en enkel oppskrift, som omfatter tre enkle spørsmål som jeg kan bruke til alt i livet. De svarer på grunnleggende viktige valg og beslutninger jeg må ta, privat eller i jobb.

Det første spørsmålet handler om det grunnleggende i meg som menneske. Moral, etikk, verdier, spiritualitet eller åndelighet. Det er så mange forskjellige ord på det samme. For meg handler det om mine grunnleggende verdier og hvem jeg egentlig er og hva jeg vil være i livet, og kanskje definisjonen i en ordbok vil være åndelig.

 

Hvorfor? (skal jeg gjøre det)

Her måtte jeg finne, det jeg kaller min visjon. Hva brenner jeg for og hva vil jeg gjøre med livet mitt, i tillegg til hva som faktisk ga meg en mening med det jeg skulle gjøre videre i livet.

Veldig enkelt, og kort fortalt, så handler det om kjærlighet eller frykt. Hva vil jeg velge? Jeg valgte kjærlighet og bidra til å gjøre denne verden litt bedre enn jeg hadde opplevd. Når valget var tatt måtte jeg stille meg spørsmålet hvorfor? Det er dette hvorfor ’et som er min drivkraft i livet, og som gjør at jeg reiser meg på nytt og på nytt.

 

Hva? (kan jeg gjøre)

Når jeg hadde gjort mitt valg, måtte jeg stille meg selv spørsmålet: Hva kan jeg gjøre for å bidra? Så her kommer mål Jeg satte meg mål i forhold til min visjon.

Jeg kunne lære andre det jeg selv hadde oppdaget, gjennom kurs, bøker og foredrag. Etter hvert har det kommet flere mål, som også gjør at jeg nå lager sertifiseringer for å få det inn i samfunnet på alle arenaer, i tillegg til nettkurs og webinarer.

 

Hvordan? (kan jeg gjøre det)

Dette spørsmålet hjelper meg ytterligere til å konkretisere målene, lage en handlingsplan, aktivere målene mentalt, for så å ta steg for steg inntil målene er nådd.

 

Jeg vet at jeg er regissøren i mitt eget liv, jeg hadde bare ikke lært noe om dette da jeg var liten. Det er jo en av grunnene til at jeg brenner for at andre også skal se sine ressurser og muligheter, og det potensialet som ligger i hver og en av oss.

Alt det jeg gjør, gjør jeg i forhold til visjonen min om å bidra til en bedre verden. Kanskje en klisje, men for meg er det drivkraften i livet og det gir meg en mening med livet selv om jeg ikke alltid kan forstå.

Neste gang vil jeg dele ytterligere erfaringer fra min reise, og hvordan det har påvirket den livsfilosofien jeg har og det jeg hver dag jobber for å etterleve.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on print
Share on email
Grunnleggers reise - del 1: Nær-døden – et vendepunkt

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruker å si at min reise startet i 1986. Jeg skulle føde mitt tredje barn, og det måtte gjøres med keisersnitt. Narkosen virket ikke som den skulle, og jeg opplevde det mange kaller en nær-døden-opplevelse. Opplevelsen var både skremmende og fascinerende, og snudde kort sagt livet på hodet.

Les mer »
Grunnleggers reise - del 2: Min reise til India

Min reise til India

Noe av det første jeg hørte om, når folk skulle utvikle seg spirituelt, var reiser til India for å møte en guru. Jeg hadde ingen mulighet til å reise til India, så jeg bestemte meg for å gjøre min egen reise til India i mitt indre.

Les mer »
Nøkkel i gull. Hvit tekst som sier En oppskrift for livet - Grunnleggers reise del 3

En oppskrift for livet

Jeg hadde allerede laget teknikker som i dag finnes i kurset BevissthetsTrening, og TV-programmet ga meg muligheten til virkelig å sette mine teknikker på prøve.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.