En historie fra mitt arkiv

Kommunikasjon
Kommunikasjon – vår tids største utfordring
april 8, 2016
Gode verdier
La hver dag bli en aktiv dag for bevisstgjøring av egne verdier
april 22, 2016

En historie fra mitt arkiv

Blomsterjenta - Unique Mind ESP

En historie fra mitt arkiv

Skyene trekker seg sammen og det brygger opp til regn. Hun ser det ikke den lille jenta, for hun er så opptatt av å plukke blomster. Hun vil samle mange forskjellige blomster å ta med hjem til mormoren sin som hun er så glad i. Skybruddet er ikke til å unngå, stien blir våt og steinene glatte. Hun faller og slår seg, og nå begynner hun å bli redd. ”Jeg må hjem nå, men hvor skal jeg gå?” Den lille jenta har mistet veien sin, og tårene står i øynene.

Hun samler sammen blomstene hun mistet i fallet. Noen av blomstene er ødelagt, men hun samler dem sammen allikevel. Tårene blander seg med regnet, og renner nedover kinnene hennes. Hun ser nesten ikke hvor hun går. Plutselig hører hun en bil, og hun løper av gårde i den retningen lyden kommer fra. Der ser hun lysningen og når hun kommer ut av den kan hun se hjem. Smilet er i hele ansiktet nå, og hun tørker tårene sine bort. Ei lita, våt og møkkete jente i kortbukse og med skrubbsår på knærne, ringer lykkelig på døra. De små hendene bærer på det hun synes er de vakreste blomster av alle.

Døren åpnes og hun blir dratt inn i gangen og mister blomstene hun har ut av hendene sine. ”Hvor har du vært? Du får ikke lov til å være så lenge ute.” En sint stemme møter henne. Hun ser ned på blomstene, og det store smilet er erstattet med tristhet. ”Jeg ville bare plukke de fineste blomstene til en mormor jeg er så glad i.”

Dette er en del av en historie fra mitt arkiv. Det er faktisk ganske så interessant å se hva som kan komme frem av hendelser, gjemt i forskjellige ”skap og skuffer”.

Bevisstgjøring av spor som er automatisert kan skape negative følelser i hverdagen. Denne historien kom som et svar på en følelse av ikke å gjøre ting godt nok. En sterk hendelse for et lite barn. For den voksne, kun en reaksjon, fordi frykten for at det hadde skjedd det lille barnet noe tok overhånd.

Dette er en av grunnene til at jeg jobber med BevissthetsTrening™. Det å kunne endre en negativ følelse på en enkel måte styrker vår mestringsfølelse, og styrker oss som individer. I BevissthetsTrening™ bruker vi Det Kreative Hjørnet til dette arbeidet, og det har blitt mange endrede historier på veien.

Skaper du endringer inne i deg selv, påvirker det menneskene rundt deg. Slik kan du bli årsaken til at både du selv og andre får et bedre liv. Dette er noe av det flotteste med hjernen din – den er helt unik og kan gjøre utrolige ting som åpner nye muligheter.

Deborah

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *