fbpx

En oppskrift for livet

Nøkkel i gull. Hvit tekst som sier En oppskrift for livet - Grunnleggers reise del 3

I 2002 fikk jeg en telefon fra Nordisk Film, hvor de søkte etter synske personer som kunne være med i en TV-serie de skulle starte. De sa de hadde fått et tips om å ta kontakt med meg. Til å begynne med var jeg ganske så skeptisk til programmet, og jeg hadde aldri sett på meg selv som synsk. Selv min egen familie begynte å lure på hva jeg hadde å gjøre i et «sånt program».

På det tidspunktet jobbet jeg med Jose Silvas kurs for å trene mennesker til å bruke mer av sin intuisjon og magefølelse, og gjennom det bruke mer av det potensialet som er naturlig i oss. Jeg hadde allerede laget teknikker som i dag finnes i kurset BevissthetsTrening, og TV-programmet ga meg muligheten til virkelig å sette mine teknikker på prøve. Samtidig fikk jeg testet min tanke og teori, om at alle har en medfødt ESP-sans, og at det ikke var noe rart eller spesielt som bare noen få kunne bruke.

ESP står for ekstra sensorisk persepsjon, altså en sans til å motta ikke fysisk informasjon. Ikke-fysisk betyr å motta informasjon fra det ubevisste, slik vi gjør når vi drømmer og når vi bruker magefølelsen eller intuisjonen. Jeg ønsker at folk skal forstå ESP-sansen på en ny måte, slik at vi kan bruke den til positive og gode løsninger.

Fornemmelser for mord gikk i tre sesonger fra 2002-2005. Det var ekstremt følelsesmessig krevende, og jeg var glad jeg hadde mine teknikker til å gå gjennom opplevelser og bearbeide det jeg var med på. Fra pårørende som sliter og sitter i en uvisshet, til det jeg selv tok inn og opplevde. Allikevel, tror jeg, at jeg gjorde noe som var en hjelp tross alt. Jeg vet selv hvordan det er å være pårørende og være  følelsesmessig i uvisshet og sjokk.

I en av episodene ble jeg kjørt ut til en skog der jeg skulle finne frem til et funnsted. Det var trær så langt øyet kunne se, og alt så likt ut. Ingen fortalte meg verken hvor jeg skulle gå eller hva som hadde skjedd. Jeg hadde forberedt meg med en av teknikkene. Det eneste jeg hadde var en klar intensjon og et mål, og alt jeg kunne gjøre var å stole på min intuisjon og magefølelse. Denne episoden spesielt, viste meg hvor viktig det var å stole på egne valg og avgjørelser og ikke la seg påvirke av ytre omstendigheter. Selv opplevde jeg at jeg «rotet rundt i en sju-mils skog», men den faktiske realiteten var at jeg hadde gått en rett strekning fra start til mål.

Dette ble en virkelig tankevekker, og som også ga meg svar jeg søkte. Jeg fikk både bekreftet teknikkene og teorien, samtidig som jeg ble veldig bevisst på at den måten jeg jobbet på også er den samme oppskriften vi kan bruke i livet. For å bruke denne oppskriften i livet, trenger vi nøkkelen som åpner for vårt potensial og våre ressurser.

I neste innlegg vil jeg fortelle mer om denne nøkkelen som gjør at vi kan ha en viss oppskrift for livet vårt.

Du kan lese mer i boken Magisk hverdag: https://www.ark.no/boker/Deborah-Borgen-Magisk-hverdag-9788205464384

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on print
Share on email
Grunnleggers reise - del 1: Nær-døden – et vendepunkt

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruker å si at min reise startet i 1986. Jeg skulle føde mitt tredje barn, og det måtte gjøres med keisersnitt. Narkosen virket ikke som den skulle, og jeg opplevde det mange kaller en nær-døden-opplevelse. Opplevelsen var både skremmende og fascinerende, og snudde kort sagt livet på hodet.

Les mer »
Grunnleggers reise - del 2: Min reise til India

Min reise til India

Noe av det første jeg hørte om, når folk skulle utvikle seg spirituelt, var reiser til India for å møte en guru. Jeg hadde ingen mulighet til å reise til India, så jeg bestemte meg for å gjøre min egen reise til India i mitt indre.

Les mer »
Grunnleggers reise - del 5: Kreative hjerner er koblet annerledes

Kreative hjerner er koblet annerledes

Helt fra starten på min reise, har jeg tenkt at vi må slutte å komplisere alt mulig, samtidig som det må ha en viss substans. Einsteins utsagn om å «gjøre det så enkelt som mulig, men ikke enklere», har fulgt meg og blitt et motto.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.