Endret meg radikalt

Nytt forskningsprosjekt
mars 3, 2016

Endret meg radikalt

Referanse - Unique Mind ESP

Referanse - Unique Mind ESP

Hei Deborah

Jeg tenker på deg av og til, og i dag følte jeg behov for å melde deg noen ord.

Siden du traff meg første gangen så har jeg endret meg radikalt.
Jeg merker hvordan jeg på alle måter er en tryggere, helere, gladere og bedre person. Det henger helt sikkert også sammen med at jeg gjorde en stor livsstilsendring etter at jeg ble rammet av sykdom vinteren 2011 og begynte å spise skikkelig, næringsrik mat, men det er helt opplagt at måten hodet mitt fungerer på også har endret seg veldig.
Jeg har tenkt mye på en forklaringsmodell for hva som har skjedd. Etter det siste repetisjonskurset i mai, hvor du viste de plansjene over hvordan aktiviteten i hjernen min (og de andre forsøkskaninene) har økt, så er det helt opplagt for meg at din metodikk og det verktøyet jeg har lært og bruker titt og ofte har endret hvordan jeg tenker.

De siste to årene har min evne til å se helhetlige løsninger, økt problemforståelse og evne til løsning, kreativitet og selvfølelse bare skutt i været. Jeg har fått en utrolig evne til å raskt finne sammenhengen, skille ut hva som er relevant og viktig, samt «kjenne i magen» hva jeg bør gjøre. I min nye jobb som daglig leder bruker jeg dette hver eneste dag.

Jeg bruker ikke Nattfilm hver eneste kveld, men ofte nok til at det gjør en forskjell og særlig når det stormer. Det er så deilig å skrive av seg all «dritten», og velte seg i suksessen i Det Kreative Hjørnet, for deretter å få en god natt søvn. Bare å vite at jeg har et verktøy jeg kan bruke når ting går skeis, gir en trygghet og ro jeg stadig faller tilbake på.

Og jeg er så takknemlig og så innmari glad for at min vei krysset din! Gleder meg til neste repetisjon, som jeg håper å få til i løpet av våren og jeg skal prøve å få tatt BT II i løpet av neste år.

Håper du har en fortreffelig dag og at våre veier møtes igjen snart:)

God klem

Mvh
Camilla

Comments are closed.