Et særdeles motiverende og praktisk foredrag

Kvinne og gutt i barnehage - Unique Mind ESP
En økt vilje til endringsprosesser
mars 3, 2016
Kvinne designer - Unique Mind ESP
Repetisjon gir vekst
mars 13, 2016

Et særdeles motiverende og praktisk foredrag

Kvinner i møte - Unique Mind ESP

Kvinner i møte - Unique Mind ESP

Først og fremst vil jeg takke for sist og for et særdeles motiverende foredrag. Jeg dro fra foredraget i en helt uvirkelig/virkelig stemning - tilstedeværende og inne i meg selv på samme tid. Full av motivasjon og ekstremt målrettet.

Foredraget ditt var en overraskelse, siden det var langt mer praktisk enn jeg hadde regnet med. For meg har det alltid vært en "glipp" mellom meditasjon (esoterisk og svevende...) og mål (hard jobbing).

Etter foredraget ser jeg at målrettet jobbing til en stor grad henger sammen med en selv og ens egen indre motivasjon. Er dette på plass, er det faktisk mulig å nå svært langt, uansett hvilke mål den enkelte måtte ha. Med andre ord midt i blinken for oss, siden våre distributørers hverdag er svært motivasjonsavhengig. Er bare målene klare nok, er det enklere å finne motivasjon til å nå dem.

Vår bedrift jobber med uavhengige distributører. For dem er det spesielt viktig å finne motivasjon til å gå videre, siden de ikke har noen sjef som stiller krav. For meg personlig var foredraget et enormt løft; jeg hentet ikke bare inspirasjon til å jobbe med mine mål, men fikk også videreformidlet metoder til å motivere meg selv til å nå målene mine.

Foredraget var "hands-on" og lettfattelig, samtidig som det grep tak i meg på en helt uventet måte. Imponerende!

Inger Sverresson,
Daglig leder ved PM-International Norge AS

Comments are closed.