fbpx

Referanser

Fikk frem potensialet på fotballbanen og på skolen

Fotballspiller skyter mot mål

«Øvelsene du i sin tid sendte hjalp sønnen min ufattelig mye. Han er nå mye mer fokusert på fotballen og har nå startet på videregående. Han gikk ut av ungdomsskolen med et av de høyeste snitt i klassen»

Jeg var på utkikk etter metoder som kunne hjelpe sønnen min i forhold til fotball. Vi visste at han hadde et større potensiale og mye mer i seg, men det kom ikke alltid frem på banen. Jeg hadde sett på mental trening for idrettsutøvere, men ikke helt funnet noe som passet for oss.

Jeg kontaktet derfor Jeanette Bredsten for å høre om det var noe vi selv kunne gjøre, da jeg visste at Unique Mind ESP drev med trening av hjernen og hadde dokumenterte teknikker. Vi fikk en øvelse som gikk på det å mentalt forberede og styrke seg selv før trening og kamper. Øvelsen kunne også brukes til skolearbeid.

Sønnen min har ikke vært på kurs, men fikk utrolig store resultater bare ved å gjøre øvelsene vi fikk, og det hjalp ufattelig mye. Han er nå mer fokusert på fotballen, og har nå startet på videregående. Han gikk ut med et av de høyeste snitt i klassen.

Jeg er glad for å se at han nå får frem mer av potensialet sitt – både på fotballbanen og på skolen. Det er ingen tvil om at dette fungerer.

Tusen takk!

Anders Havgaard Ladefoged
Pappa til en glad og fokusert gutt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.