fbpx

Min reise til India

Grunnleggers reise - del 2: Min reise til India

Noe av det første jeg hørte om, når folk skulle utvikle seg spirituelt, var reiser til India for å møte en guru. En guru er en person som har nådd en høy grad av åndelig innsikt, og som derfor er i stand til å undervise eller fungere som spirituell veileder.

Jeg hadde ingen mulighet til å reise til India, så jeg bestemte meg for å gjøre min egen reise til India i mitt indre. Jeg «låste» meg inne i mitt eget hjem og koblet fra dørklokke, telefon og andre forstyrrelser. Jeg planla noen dager i stillhet.

Jeg satte meg godt til rette, og lot alt mitt fokus være på pust, og lot tanker passere. Det tok ikke lang tid før jeg «møtte meg selv i døra». Holdninger jeg ikke visste eller trodde jeg hadde, ble renset ut og sett på. En vanskeligere reise enn tenkt, bare pauser for det mest nødvendige.

Det var ikke noe valg å gi seg, så jeg ble sittende, tok kontroll på tankene og fullførte det jeg hadde bestemt meg for. Etter hvert ble det lettere, og en god ro og stillhet erstattet alle tanker som kom og gikk. Underveis ble elementene utviklet som en mal for egen veiledning. De er i dag en del av innholdet i kurset BevissthetsTrening.

Når vi velger å lytte til vårt innerste og den styrken vi alle har, vil vi også bidra til andre på en annen måte enn før. Ved å lytte til oss selv, kan vi løfte hverandre. Vi er flokkdyr av natur. Det betyr ikke at vi skal gjøre de samme tingene, men bruke den kraften og styrken som bor i hver og en av oss til å løfte hverandre.

Vi trenger ikke å reise til India, eller noe annet fysisk sted for å utvikle oss spirituelt. Den reisen vi trenger å gjøre er en reise som går inn til oss selv. Da finner vi også inn til en mestringsfølelse, som er noe av det viktigste vi kan ha.

Vi kan få råd og tips, men veien må vi gå selv. Jeg bruker ofte sommerfuglens forvandling fra larve til sommerfugl som en metafor og et bilde for den utviklingen vi mennesker må gå, for å gjøre slutt på våre lidelser og skape en dyptgripende forandring i våre liv.

For meg handler alt om at du og jeg kan nå inn til et godt sted i oss selv, og være den unike personen vi er. Gee yoU aRe yoU!

I neste innlegg vil jeg fortelle hvordan jeg tilfeldig oppdaget nøkkelen til hvordan vi kan leve et godt liv.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on print
Share on email
Grunnleggers reise - del 1: Nær-døden – et vendepunkt

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruker å si at min reise startet i 1986. Jeg skulle føde mitt tredje barn, og det måtte gjøres med keisersnitt. Narkosen virket ikke som den skulle, og jeg opplevde det mange kaller en nær-døden-opplevelse. Opplevelsen var både skremmende og fascinerende, og snudde kort sagt livet på hodet.

Les mer »
Nøkkel i gull. Hvit tekst som sier En oppskrift for livet - Grunnleggers reise del 3

En oppskrift for livet

Jeg hadde allerede laget teknikker som i dag finnes i kurset BevissthetsTrening, og TV-programmet ga meg muligheten til virkelig å sette mine teknikker på prøve.

Les mer »
Grunnleggers reise - del 5: Kreative hjerner er koblet annerledes

Kreative hjerner er koblet annerledes

Helt fra starten på min reise, har jeg tenkt at vi må slutte å komplisere alt mulig, samtidig som det må ha en viss substans. Einsteins utsagn om å «gjøre det så enkelt som mulig, men ikke enklere», har fulgt meg og blitt et motto.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.