Mine tanker og erfaringer etter kurs hos Unique Mind ESP

Hjernen tror det den får høre!
juni 4, 2018
Gitt slipp på masse frykt
mars 4, 2019

Mine tanker og erfaringer etter kurs hos Unique Mind ESP

Erfaringer etter kurs

Pappa påførte meg dårlig selvfølelse og mindreverdighetskompleks, altså han lærte meg at jeg var dum i mine øyne! Det har ført til stress siden barndommen, anfall av dødsangst (torde ikke legge meg. Var redd jeg ikke våknet), ingen selvtillit.

I voksen alder hadde jeg ofte depresjoner, ubestemmelig hodepine, alt føltes som stress og jeg «møtte veggen» hardt i 2016. Livskvaliteten var borte, ble sykemeldt og sluttet å spise. Jeg ble sendt på kurs av 2 venninner og var utrolig skeptisk til hva dette var. Hadde jo prøvd alt som ikke hjalp.

Allerede lørdag kveld begynte ting å skje. Ble i bedre humør og smertene forsvant etter hvert.
Søndag føltes jeg som en ny person og etter et repetisjonskurs, begynte ting virkelig å skje.

Jeg forandret meg og alt ble så mye bedre. Jeg klarte å styre tankene mine. Har tillit til meg selv, selvverd, gir beskjed om hvordan jeg ønsker å ha det i livet mitt. Kan til dels fjerne smerte med tankene. Dødsangsten, stresset, hodepinen, depresjoner er borte og kommer det negative tanker, så håndterer jeg dem.

Etter at stresset forsvant, har også «irritert tarm» forsvunnet.

Det er ro i hodet mitt, hvor det før var så fullt av tanker som krøllet seg sammen. Frem og tilbake. Ut og inn. Aldri fred få.

Har harmoni og fred!

Har fått et nytt liv.


Unique Mind ESP / BevissthetsTrening har forbedret livskvaliteten min!

Kjærlig hilsen Bolette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *