Personvern

PERSONVERN

Behandling av personopplysninger i Unique Mind ESP
Unique Mind ESP er opptatt av å verne om personvernopplysninger, og følger til enhver tid gjeldende personvernregelverk, som GDPR og personopplysningsloven.

Personopplysninger og sikkerhet
Vi innhenter ikke personopplysninger som ikke er relevant og nødvendig for å levere våre tjenester til deg som kunde.

Når du registrerer en bestilling på vår nettside lagrer vi: navn, adresse, fødselsdag, telefonnummer, e-post og kurssted, (inkl dato for kurset, eventuelle preferanser knyttet til kurset etc og hva du legger i handlekurven i vår nettbutikk). Dette er for å kunne behandle bestillingen din. Unique Mind ESP selger ikke personlige opplysninger til en tredjepart. Vi lagrer ikke kredittkortnummer og annen sensitiv betalings data. Betalingsløsningene på Unique Mind ESP nettsider er levert av DIBS, verifisert tredjepart hvor dataene er kryptert.

Hvor lenge lagrer vi personopplysningene dine?
Vi lagrer personopplysningene dine så lenge det er nødvendig av hensyn til formålet med behandlingen. Vi har lovpålagte plikter for eksempel pålegger bokføringsloven oss å oppbevare detaljert kjøpshistorikk i fem år.

For å slette dine personopplysninger eller få oversikt over hvilke opplysninger vi har lagret om deg, ta kontakt med oss på post@uniquemindesp.com

Nyhetsbrev / Tilbud
I likhet med de fleste andre virksomheter, har vi en berettiget interesse i å markedsføre våre tjenester. Dersom du har deltatt på et av våres kurs vil vi derfor sende deg nyhetsbrev med aktuelle informasjon og tilbud/kampanjer. Vi sender ut slike henvendelser i gjennomsnitt cirka 1-2 ganger i måneden. Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra oss kan du avregistrere deg via lenken direkte i nyhetsbrevet.

Bruk av databehandlere
Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med Unique Mind ESP og beskrevet i denne personvernerklæringen. For Unique Mind ESP benyttes det databehandlere for å drifte enkelte av de nødvendige IT-systemene, samt konsulent- og teknisk bistand. Dataene knyttet til Unique Mind ESP er lagret innenfor EU/EØS.

Informasjonskapsler og lignende teknologier
Når du besøker nettsiden vår, innhenter vi en viss informasjon via automatiserte metoder ved å bruke informasjonskapsler («cookies»). Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på enheten din når du besøker en nettside. Når du først besøker en nettside, vil en informasjonskapsel-fil bli sendt til din enhet, som identifiserer nettleseren din.

Nettanalyse og statistikk
Vi bruker informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres atferdsmønstre og for å analysere brukeratferd. Vi gjør dette for å identifisere preferanser, diagnostisere tekniske problemer, analysere trender og for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden vår. Nettbaserte verktøy som Google Analytics, blir benyttet til dette formålet.

Lenker og hyperkoblinger
Lenker og hyperkoblinger til tredjepart fra Unique Mind ESP sine nettsider kan forekomme. Unique Mind ESP tar ikke ansvar for informasjonen og materiellet på tredjepartsider, og du er selv ansvarlig for å sette deg inn i vilkårene for disse nettsidene.