fbpx

Denne siden er under utvikling, og noen tekster og lenker er ikke ferdigstilt.
Vi beklager bryet dette medfører. 

Sertifiseringer

Vi ønsker at de som jobber med mennesker, skal ha et verktøy for å kunne utvikle seg både som menneske og som fagperson. Sertifiseringer er et tilbud til deg som har fullført grunnkurs i DB-System®.

Høsten 2022 starter vi med sertifisering for helsepersonell og ansatte innen barnehage og skole. Med helsepersonell mener vi alle som er ansatt innen psykiatri, rus, helse og omsorg. Med barnehage og skole mener vi alle som jobber med barn og unge innen utdanning og oppvekst.

Utdannelsen følger skoleåret. Den går over ett år og er delt inn i tre trinn. Avhengig av hvilken sertifisering du tar, kan det handle om hvordan du kan bruke det til undervisning i en klasse, i terapeutiske sammenhenger, eller hvordan du kan hjelpe pasienter og brukere.

Når du har fullført alle tre trinn, og bestått eksamen, vil du være sertifisert i DB-System®. Det betyr at Unique Mind ESP bekrefter at du er sertifisert til å bruke DB-System® på ditt fagområde, og til å veilede andre i forhold til gitte retningslinjer.

Gjennom refleksjon i grupper, og gjennom egen praksis på ditt arbeidssted, vil du trene opp ferdigheter i å vurdere hvordan du bruker DB-System® i ditt arbeid, og i hvilke sammenhenger.

Vår intensjon er at du skal inneha følgende nøkkelkvalifikasjoner etter en sertifisering: genuin, løsningsorientert, selvstendig, samarbeidsorientert, nysgjerrig, årvåken og empatisk.

Vi vil komme med mer informasjon om dato for oppstart, samlingsdatoer og annen nødvendig informasjon innen 15. mars 2022.

Sertifisering helsepersonell

Utdanning i DB-System® for deg som er ansatt innen psykiatri, rus, helse og omsorg.

Les mer

Sertifisering ansatte i skole

Utdanning i DB-System® for deg som jobber innen oppvekst og utdanning i skole.

Les mer

Sertifisering
ansatte i barnehage

Utdanning i DB-System® for deg som jobber innen oppvekst og utdanning i barnehage.

Les mer

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.