fbpx

Referanser

Tusen takk for FANTASTISKE kursdager :)

imagine

Utrolig spennende innhold; det er virkelig vidunderlige resultater dere har å vise til.

Deborah fortalte om Imaginær helt i starten (uvirkelig etc), og jeg tenkte umiddelbart på Imagine av John Lennon – og hvordan vi kan imaginere alle mulige fantastiske ting. Tenkte på sangen hver gang hun sa Imaginær (og det var rimelige mange ganger de to dagene) – det hadde blitt et spor da;)
Så det var litt magic ✨ da hun dro frem den sangen på slutten. 🙂

I går da vi kom hjem, så fortalte jeg mine gutter på 7 og 9 om isfjellet, den kreative sonen og at man kan endre på ting eller ønske seg ting der. Vi skulle prøve; førstemann sovnet da vi kom til 6 og den neste sovnet inn etter 1. Tidenes kjappeste legging:)

Takk for nå – gleder meg til veien fremover:)

Hilsen Anne

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.