fbpx

Referanser

Åpnet sinnet for de uante ressurser vi har tilgjengelig

Two little children sitting on the rooftop looking at a plane in the sky

Hei Deborah,

Tusen takk for et spennende og interessant kurs.

Det var mye informasjon å fordøye, en annen måte å begynne å leve på. Det som er spennende er at vi alle har uante ressurser inne i oss. Jeg måtte bare bli fortalt det, igjen.

Kurset var med på å åpne opp for sanser som vi har glemt fra vår uskyldige barndom, den gang vi drømte, og alt var mulig, ikke var fordømmende og hadde et åpent sinn.

Det kurset har gjort med meg er å ta meg tilbake til barndommens uskyld, og åpne sinnet for de uante ressurser vi har tilgjengelig.

Men det er nå forandringen og «arbeidet» begynner. Det krever innsats for å få en forandring, og det er der utfordringen ligger.

Da er det opp til meg å ta utfordringen og «arbeidet» for å utnytte mine ressurser.

Tusen takk for et flott kurs Deborah.

Klem Kåre Westergaard

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.