Unique Mind ESP®

Unique Mind ESP ble grunnlagt av Deborah Borgen i 2009, og er en paraply-organisasjon for oss som arbeider med DB-System® til privatpersoner og bedrifter.

Unique: fordi vi tror på det unike i hvert enkelt menneske, og at alle har sin unike betydning og verdi.

Mind: fordi ved å bruke et større nettverk i hjernen, kan vi styre og få tilgang til det bevisste og det ubevisste samtidig.

ESP: fordi vi ser på den som vår viktigste ressurs for å kunne styrke vår intuitive tenkning. Den er vårt indre sanseapparat, og åpner for et ubrukt potensial.

Vår historie

«Det startet som en drøm, med et ønske om å vise mennesker det enorme potensialet som bor i oss. Etter en nær-døden-opplevelse i 1986, fikk jeg en intuitiv innsikt om hvordan vi fungerer som mennesker.» – Deborah Borgen forteller om vår historie:

Vår visjon og vårt mål

Vår visjon er å hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv. Når hvert enkelt menneske bruker sitt fulle potensial, vil vi fungere optimalt i en helhet og være et styrket individ i et sterkt fellesskap. Dette vil føre til et samfunn i kontinuerlig utvikling, med mer empati for alle parter i et samarbeid for fred.

Vårt mål er å spre DB-System® verden over.

Deborah Borgens Stiftelse

Vi støtter Deborah Borgens Stiftelse – Bli en støttespiller du også!

Stiftelsen bringer DB-System® inn til psykisk helse og behandling, og oppvekst og utdanning.

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.