fbpx

Unique Mind ESP

Hva gjør vi i Unique Mind ESP?

Unique Mind ESP holder kurs, seminarer og foredrag, som har fokus på økt livskvalitet og livsmestring.

Vi arbeider på forskjellige arenaer:

  • Privatpersoner – voksne, ungdom og barn
  • Utdanning, barnehager og skole
  • Helse og beredskap
  • Bedrifter i offentlig og privat sektor


BevissthetsTrening er en ny vitenskapelig publisert metode, med enkle teknikker for å håndtere stress og mestre det vi møter. Vi er flere som jobber sammen her, og BevissthetsTrening er vårt verktøy i dette arbeidet.

Unique Mind ESP

I januar 2010 stod vi klare til å gå ut med BevissthetsTrening i Norge og til det internasjonale markedet. Unique; fordi vi tror på det unike i hvert enkelt menneske. Mind; fordi ved bruk av hele hjernen kan vi styre og få tilgang til det bevisste og ubevisste av mennesket. ESP; fordi ved forståelse og utnyttelse av denne sansen kan vi hente opp ressurser vi tidligere ikke har forstått, for å utnytte mer av vårt potensial.

Vår visjon

Vår visjon er å hjelpe mennesker til å hjelpe seg selv. Når hvert enkelt menneske bruker sitt fulle potensial, vil vi fungere optimalt i en helhet og være et styrket individ i et sterkt fellesskap. Dette vil føre til et samfunn i kontinuerlig utvikling, med mer empati for alle parter i et samarbeid for fredelige løsninger.

Vil du stå sammen med oss i vårt arbeid?

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.