fbpx

Unique Mind ESP®

Unique Mind ESP ble grunnlagt av Deborah Borgen i 2009, og er en paraply-organisasjon for alle som arbeider med DB-System®.

Unique: fordi vi tror på det unike i hvert enkelt menneske, og at alle har sin unike betydning og verdi.

Mind: fordi ved å bruke et større nettverk i hjernen, kan vi styre og få tilgang til det bevisste og det ubevisste samtidig.

ESP: fordi vi ser på den som vår viktigste ressurs for å kunne styrke vår intuitive tenkning. Den er vårt indre sanseapparat, og åpner for et ubrukt potensial.

Vi tilbyr kurs og utdanning i DB-System®.

DB-System® blir til

«Det startet som en drøm, med et ønske om å vise mennesker det enorme potensialet som bor i oss. Etter en nær-døden-opplevelse i 1986, fikk jeg en intuitiv innsikt om hvordan vi fungerer som mennesker.» – se vår historie:

Drøm til virkelighet

En drøm er blitt til virkelighet – vi er mange som kan løfte og hjelpe mennesker gjennom DB-System®. Det åpner et nettverk av muligheter.

Vi har alle et ubrukt potensial som vi kan hente frem for å få det beste ut av livet. Vi kan gå forbi vårt eget ego og fordømmelse, og være i verden med nye øyne.

I januar 2010 stod vi klare til å lansere grunnkurset i DB-System® i Norge og til det internasjonale markedet.

Kurset er en ny vitenskapelig publisert metode, med enkle teknikker for å håndtere stress og mestre det vi møter.

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.