fbpx

Referanser

Two little children sitting on the rooftop looking at a plane in the sky

Åpnet sinnet for de uante ressurser vi har tilgjengelig

Kurset var med på å åpne opp for sanser som vi har glemt fra vår uskyldige barndom, den gang vi drømte, og alt var mulig, ikke var fordømmende og hadde et åpent sinn. Det kurset har gjort med meg er å ta meg tilbake til barndommens uskyld, og åpne sinnet for de uante ressurser vi har tilgjengelig.

Les mer »
tilfreds gutt

Prøvde alle triks etter boka

Både lærer og besteforeldre har uavhengig av hverandre kommentert at de syns gutten vår har blitt roligere.

Tilfeldig eller ei, etter barnekurset til Unique Mind ESP har vi fått en mer tilfreds gutt som har det bedre med seg selv og omgivelsene.

Les mer »
Happy people

Jeg har kommet hjem som et nytt menneske

Tusen hjertelig takk for starten på en ny hverdag!

I dag har jeg vært på jobb, vært glad, og hatt et hode som har hatt ro.

Mandagen for en uke siden startet jeg på jobb igjen etter å ha gått sykemeldt, og det å gå inn dørene på jobb føltes der og da som det verste jeg noen gang hadde gjort i mitt liv.

Les mer »

Et unikt konsept

Heisann!

Litt tanker og tilbakemelding fra ei som har tatt kurset BevissthetsTrening I.

Vil du bli en bedre utgave av deg selv, få bedre hverdag og samtidig kunne gjøre en bedre jobb? Dette kurset har gitt meg redskapene til å kunne gjøre dette for meg. Ja, gled deg til kurset for dette gir mulighet for utvikling! Både privat og på jobben!

Les mer »

Boken har gitt han svaret

Mange ganger har jeg snakket med deg mens jeg var i mitt indre rom. Kanskje en del har nådd deg og kanskje noe svever fortsatt i eter 🙂 Jeg er usigelig glad at jeg har kommet på dine kurs; Det har forbedret mitt liv.

Det er en god stund siden jeg begynte å fortelle min yngste sønn om din kurs og oppfordret han til å ta et. Han var nesten på vei til å komme på siste kurset i fjor, men noe har inntruffet og hindret han. Heller ikke i år passet for han å komme på kurs. Jeg grublet over andre måter å få han på kurs 🙂

Les mer »

Det kaller jeg flyt og hverdagsmagi

Hei!
Det begynner å bli en stund siden dette skjedde, men det står like sterkt. I korte trekk så skulle jeg fly med morgenflyet fra Tromsø til Oslo. Jeg orket ikke å forhåndsbestille taxi til flyplassen kvelden før i og med at jeg regnet med at det skulle gå greit. I tillegg ergret jeg meg litt over at det ikke gikk noen busser så tidlig på morgenen fordi jeg har lite penger (student).

Les mer »

Hjelper mot ADHD/ADD

Hei Deborah! Aller først ønsker jeg å takke deg og dine dyktige instruktører » from my bottom of my heart» for alt dere har gitt meg gjennom kursene. Jeg har fått et nytt liv.

For fire år siden fikk jeg som voksen stilt diagnosen ADHD og ADD. Det var en lettelse for nå forstod jeg hvorfor jeg alltid har vært så urolig og alltid har hatt så fryktelige mange tanker inne i hode mitt. Det å leve med ADHD er «non-stop»! Man blir helt ubeskrivelig sliten av å leve med dette i mange år.

Les mer »

Alt er mulig

Jeg håper jeg kan dele litt om min ferd etter første BevissthetsTrening I i 2011.

Jeg er plaget med Thinnitus (øresus) med svimmelhet som resultat. Dette kurset var i september 2011, helgen gav mer enn jeg hadde forestilt meg, det med å komme i balanse og hente krefter inne i meg har hjulpet meg og svimmelhetsanfallene er nesten helt borte ved jevn bruk av nattfilm.

Les mer »
Unique-Mind ESP referanser

Repetisjon gir vekst

God morgen 🙂
Nå er det en uke og to dager siden jeg var og repeterte kurs i Tromsø med Deborah. Hver gang jeg repeterer skjer det magiske ting på kort tid. I tilegg til all den ekstra flyten som kommer i etterkant av kurs, som for eksempel at køen plutselig forsvinner, blir mer tålmodig, bussen kommer akkurat i det jeg kommer til holdeplassen osv.

Les mer »

Endret meg radikalt

Hei Deborah, Jeg tenker på deg av og til, og i dag følte jeg behov for å melde deg noen ord.

Siden du traff meg første gangen så har jeg endret meg radikalt.
Jeg merker hvordan jeg på alle måter er en tryggere, helere, gladere og bedre person.

Les mer »

Gitt slipp på masse frykt

Tusen takk for praktisk treningshelg for repeterende i Trondheim. Tross stor frykt / motstand valgte jeg å delta fordi jeg visste at det ville hjelpe meg et langt steg videre. Grunnen til at jeg deltok likevel, var at jeg så gjerne ville finne en indre ro, for å være mer tilstede for andre i hverdagen.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.