Referanser

En stor gave – Referanse Turid Daae

Nytt tankesett
– en stor gave

SÅ fornøyd med kurset og alt som er skjedd etterpå. Bl.a. brudd i ryggen og stor stillstand i kroppen, men ikke i hodet. Og jeg har altså ikke falt ned i selvmedlidenhet og depresjon etter bruddet, slik jeg i mitt tidligere liv helt sikkert ville gjort. Tenk det! Har forsøkt så mye i livet som ikke har funket på samme måte som dette.

Les mer »
Referanse Kåre Åpnet sinnet for uante ressurser. To barn sitter på et hustak og ser på et fly passere i soloppgangen..

Åpnet sinnet for uante ressurser

Kurset var med på å åpne opp for sanser som vi har glemt fra vår uskyldige barndom, den gang vi drømte, og alt var mulig, ikke var fordømmende og hadde et åpent sinn. Det kurset har gjort med meg er å ta meg tilbake til barndommens uskyld, og åpne sinnet for de uante ressurser vi har tilgjengelig.

Les mer »
Referanse – Et unikt konsept. Mor og datter sitter foran en laptop.

Et unikt konsept

Kurset har gitt meg et løft og hjelp til å holde fokus og se muligheter. Det gir meg indre og ytre velvære og muligheter til mestring av både hverdagen og jobben min – hele meg og alt jeg gjør hver dag.

Les mer »
Referanse – Boken har gitt han svaret. Ung mann sitter ien sofa og leser bok

Boken har gitt han svaret

Min sønn sa til meg at det er den første boken som gir han svaret på hvordan han skal skape det han vil. Han liker at du er jordnær samtidig som du åpner en ny verden av muligheter.

Les mer »
Referanse Hjelper mot ADHD/ADD. Dame tøyer ut ved et tre.

Hjelper mot ADHD/ADD

Aller først ønsker jeg å takke deg og dine dyktige instruktører «from my bottom of my heart» for alt dere har gitt meg gjennom kursene. Jeg har fått et nytt liv.

Les mer »
Referanse: Alt er mulig. Mann emd hund

Alt er mulig

Helgen gav mer enn jeg hadde forestilt meg, det med å komme i balanse og hente krefter inne i meg har hjulpet meg og svimmelhetsanfallene er nesten helt borte ved jevn bruk av Nattfilm.

Les mer »
Referanse: Repetisjon gir vekst. Dame sitter og skriver ved et arbeidsbord.

Repetisjon gir vekst

Hver gang jeg repeterer skjer det magiske ting på kort tid. I tillegg til all den ekstra flyten som kommer i etterkant av kurs, som for eksempel at køen plutselig forsvinner, blir mer tålmodig, bussen kommer akkurat i det jeg kommer til holdeplassen osv.

Les mer »
Referanse: Endret meg radikalt. Kvinne sitter med skrivebok og pen og ser ut av vinduet.

Endret meg radikalt

Siden du traff meg første gangen så har jeg endret meg radikalt. Jeg merker hvordan jeg på alle måter er en tryggere, helere, gladere og bedre person.

Les mer »
Referanse Gi slipp på frykt. En sky formet som et hjerte

Gitt slipp på masse frykt

Tusen takk for praktisk treningshelg for repeterende i Trondheim. Tross stor frykt / motstand valgte jeg å delta fordi jeg visste at det ville hjelpe meg et langt steg videre. Grunnen til at jeg deltok likevel, var at jeg så gjerne ville finne en indre ro, for å være mer tilstede for andre i hverdagen.

Les mer »
Referanse: Alt ble så mye bedre. Sporty jente løfter armene mot nydelig sol

Alt ble så mye bedre

Mine tanker og erfaringer etter kurset. Jeg forandret meg og alt ble så mye bedre. Dødsangsten, stresset, hodepinen og depresjoner er borte og kommer det negative tanker, så håndterer jeg dem.

Les mer »
Referanse Økt kunnskap i skolen. Barn leser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »
Referanse Hjernen tror det den får høre. Lærer og elev.

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter kurs er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.