fbpx

La hver dag bli en aktiv dag for bevisstgjøring av egne verdier

I dag fikk jeg en melding fra Facebook som inspirerte meg til å sette fokus på et viktig tema for meg.

Meldingen lød som følger: ”I dag er det jordens dag, Deborah. I dag skal vi tenke på hvilken påvirkning vi har, og gjøre en positiv endring.” Fikk du den også, og hva tenkte du da?

Kanskje lot du deg inspirere i noen korte sekunder og delte den uten noen videre tanker? Eller kanskje stoppet du virkelig opp og tenkte på hvordan du kunne gjøre endringer? Eller er du i den kategorien som begynner å bli ganske lei disse dagene og blir litt oppgitt?

Vi har alt fra vaffeldagen som symboliserer våren, eggdagen som promoterer eggets unike og fantastiske egenskaper, til mer alvorlige temadager.

Vi har mange slike dager, og jeg forstår hva de som har fått ideen i utgangspunktet ønsket å få til. Det er bare det at nå har vi så mange dager vi skal ha fokus på forskjellige ting, at vi til slutt kanskje havner i den kategorien at vi ikke bryr oss lenger. Når den gode intensjonen forsvinner, ødelegger vi mer enn vi gagner.

Meldingen i dag oppfordret meg til å bruke dagen til å tenke på hvilken påvirkning vi har, og gjøre en positiv endring.

Mitt budskap er å øke vår forståelse omkring hvordan vi påvirker verden rundt oss hver eneste dag, og ikke bare på en bestemt dag. Våre tanker og vår atferd kommer fra våre holdninger, og det er her du og jeg må gjøre innsatsen. Holdningsendringer kommer ikke av seg selv, du og jeg må være villige til å bevisstgjøre oss våre verdier som leder til gode valg og handlinger.

Det er en dag jeg ble ekstra glad for å finne. 20. mars er en offisiell lykkedag i regi av FN. Fra 2015 skal lykke være et globalt mål sammen med andre mål for bærekraft, der målet er å utvikle en internasjonal målestokk for framskritt om et alternativ til tradisjonelle vekstmål.

Nå beveger samfunnet seg mot andre verdier enn det materialistiske, eller som jeg kaller det, vår ytre fasade. Vi må begynne å se på indre verdier og holdninger, og gjennom den endringen vil disse enkeltdager ikke lenger være nødvendige. Vi vil ha skapt en annen forståelse av hvordan du og jeg påvirker vår verden.

La hver dag bli en aktiv dag for bevisstgjøring av egne verdier, slik at vi hver dag kan leve ut våre nye verdier.

Deborah

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on print
Share on email

«Det kan jo ikke være så enkelt»

Dette kan høres komplisert ut, men etter snart tredve år med egen utvikling og utprøving har jeg funnet et enkelt konsept. For å være sikker på at metoden virker, ba jeg forskere om å se nærmere på hvilke resultater vi kan forvente å få med BevissthetsTrening. Det at noe som er komplekst, faktisk kan gjøres på en enkel og systematisert måte, er nettopp en av mine utfordringer hvor jeg har møtt og møter motstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært å være skeptisk hvis noe er for enkelt, “det kan jo ikke være så enkelt”.

Les mer »

En historie fra mitt arkiv

Dette er en del av en historie fra mitt arkiv. Det er faktisk ganske så interessant å se hva som kan komme frem av hendelser, gjemt i forskjellige ”skap og skuffer”.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.