fbpx

Referanser

Det kaller jeg flyt og hverdagsmagi

Hei!
Det begynner å bli en stund siden dette skjedde, men det står like sterkt. I korte trekk så skulle jeg fly med morgenflyet fra Tromsø til Oslo. Jeg orket ikke å forhåndsbestille taxi til flyplassen kvelden før i og med at jeg regnet med at det skulle gå greit. I tillegg ergret jeg meg litt over at det ikke gikk noen busser så tidlig på morgenen fordi jeg har lite penger (student).

Jeg stod opp klokka halv 5 på morgenen, og ringte etter taxi. «Beklager- det er fullt. Jeg kan ikke garantere at du kommer frem i tide. Du MÅ huske å forhåndsbestille hvis du skal rekke et fly… Jeg sender en taxi så fort som mulig… Men tviler på at du vil rekke det. Det er som sagt fullt» Ja vel tenkte jeg… Ikke få panikk. Dette går helt fint. Så jeg satt meg ned i stolen, trakk pusten og fikk en tanke om å bare gå ut… Det er jo helt idiotisk å gå ut i gata klokka 5 på morgenen å bare håpe på at en taxi kommer. Men- jeg gjorde det. Lyttet til magefølelsen. Gikk ut og der stod det en taxi. Rett utenfor døren. Kom inn i taxien og forundret meg over at den var kommet så raskt. Du skulle til flyplassen ikke sant’? sa taxisjåføren. Ja gjett om jeg skulle dit! Etter 2 minutter med kjøring kom telefonen. Taxien jeg hadde satt meg i var egentlig forhåndsbestilt til ei annen dame i samme blokk som jeg dro fra. Jeg hadde tatt hennes taxi! Jeg sa at selvfølgelig måtte vi dra tilbake å hente henne! Det ville jo være kjipt at hun måtte stå igjen! Så vi dro å hentet henne, og hun va blid som ei sol, og klar for ferie til Danmark.

Taxisjåføren beklaget det hele så mye, og ville ikke at vi skulle betale. Vi endte opp med å betale starttakst fordi vi ville betale, noe som tilsier en bussbillett hver. Så vi begge rakk flyet, fikk slått av en fin prat om løst og fast og jeg slapp å betale i dyre dommer for å komme meg til flyplassen. Det kaller jeg flyt og hverdagsmagi! Jeg har mange fler historier å komme med, men jeg føler at denne sier alt for det er så helhetlig. Jeg ville aldri trodd at det kom til å bli ei sånn løsning mens jeg stod der med kofferten og bustete hår på morgenen.

Med vennlig hilsen
Sandra-Helene

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.