Fikk frem potensialet på fotballbanen og på skolen

Referanse Anders Fikk frem potensialet på fotballbanen og i skolen. Fotballspiller skyter mot mål

«Jeg er glad for å se at han nå får frem mer av potensialet sitt – både på fotballbanen og på skolen.» 

«Øvelsene du i sin tid sendte hjalp sønnen min ufattelig mye. Han er nå mye mer fokusert på fotballen og har nå startet på videregående. Han gikk ut av ungdomsskolen med et av de høyeste snitt i klassen»

Jeg var på utkikk etter metoder som kunne hjelpe sønnen min i forhold til fotball. Vi visste at han hadde et større potensial og mye mer i seg, men det kom ikke alltid frem på banen. Jeg hadde sett på mental trening for idrettsutøvere, men ikke helt funnet noe som passet for oss.

Jeg kontaktet derfor Jeanette Bredsten for å høre om det var noe vi selv kunne gjøre, da jeg visste at Unique Mind ESP drev med trening av hjernen og hadde dokumenterte teknikker. Vi fikk en øvelse som gikk på det å mentalt forberede og styrke seg selv før trening og kamper. Øvelsen kunne også brukes til skolearbeid.

Sønnen min har ikke vært på kurs, men fikk utrolig store resultater bare ved å gjøre øvelsene vi fikk. Det hjalp ufattelig mye. Han er nå mer fokusert på fotballen, og har nå startet på videregående. Han gikk ut med et av de høyeste snitt i klassen.

Jeg er glad for å se at han nå får frem mer av potensialet sitt – både på fotballbanen og på skolen. Det er ingen tvil om at dette fungerer.

Tusen takk!

Anders Havgaard Ladefoged
Pappa til en glad og fokusert gutt

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.