fbpx

Referanser

Prøvde alle triks etter boka

tilfreds gutt

Vi har en gutt som er 9 år og går i 4. klasse. På skolen har han strevd med konsentrasjonen og sinneutbrudd. Problemene begynte allerede i barnehagen. Han slet med å håndtere vanskelige følelser og det kunne ende med slåing eller skriking. Som foreldre håpte vi det ville avta med alderen, men etter skolestart følte vi at det ble verre. Det var en hard overgang fra barnehage til skole. Fag var krevende og guttungen prøvde heller å hevde seg på andre måter, noe som kunne resultere i konflikter med andre barn. 

Vi voksne gikk på foreldrekurs via kommunen og prøvde alle triks i boka for å få brutt den negative atferden, men til liten effekt. Jeg hadde selv tatt kurset hos Unique Mind ESP og ble nysgjerrig på barnekursene. Vi var spente på om han ville klare å gjennomføre kurset og om det ville ha noe nytte for seg, men følte at det var verdt ett forsøk.

Allerede første dagen etter barnekurset merket vi en endring. Gutten vår hadde sovet hele natten igjennom. Tidligere hadde han antakelig våknet midt på natta og kommet inn til oss. Han uttrykker seg også bedre enn før og roer seg ned raskere. Både lærer og besteforeldre har uavhengig av hverandre kommentert at de syns gutten vår har blitt roligere. 

Tilfeldig eller ei, etter barnekurset til Unique Mind ESP har vi fått en mer tilfreds gutt som har det bedre med seg selv og omgivelsene.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.