Prøvde alle triks etter boka

Referanse barnekurset Prøvde alle triks i boka. Tilfreds gutt – to gutter står på en strand og ser mot havet.

«… etter barnekurset til Unique Mind ESP har vi fått en mer tilfreds gutt …»

Vi har en gutt som er 9 år og går i 4. klasse. På skolen har han strevd med konsentrasjonen og sinneutbrudd. Problemene begynte allerede i barnehagen. Han slet med å håndtere vanskelige følelser og det kunne ende med slåing eller skriking. Som foreldre håpte vi det ville avta med alderen, men etter skolestart følte vi at det ble verre. Det var en hard overgang fra barnehage til skole. Fag var krevende og guttungen prøvde heller å hevde seg på andre måter, noe som kunne resultere i konflikter med andre barn. 

Vi voksne gikk på foreldrekurs via kommunen og prøvde alle triks i boka for å få brutt den negative atferden, men til liten effekt. Jeg hadde selv tatt kurs hos Unique Mind ESP og ble nysgjerrig på barnekursene. Vi var spente på om han ville klare å gjennomføre kurset og om det ville ha noe nytte for seg, men følte at det var verdt ett forsøk.

Allerede første dagen etter barnekurset merket vi en endring. Gutten vår hadde sovet hele natten igjennom. Tidligere hadde han antakelig våknet midt på natta og kommet inn til oss. Han uttrykker seg også bedre enn før og roer seg ned raskere. Både lærer og besteforeldre har uavhengig av hverandre kommentert at de syns gutten vår har blitt roligere. 

Tilfeldig eller ei, etter barnekurset til Unique Mind ESP har vi fått en mer tilfreds gutt som har det bedre med seg selv og omgivelsene.

Hilsen
Takknemlige foreldre

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.