Alt er mulig

Kvinne designer - Unique Mind ESP
Repetisjon gir vekst
mars 13, 2016
Dame tøyer ut etter løpetur - Unique Mind ESP
Hjelper mot ADHD/ADD
mars 13, 2016

Alt er mulig

Mann og hund i parken - Unique Mind ESP

Mann og hund i parken - Unique Mind ESP

Hei Deborah
Jeg håper jeg kan dele litt om min ferd etter første BevissthetsTrening I i 2011.

Jeg er plaget med Thinnitus (øresus) med svimmelhet som resultat. Dette kurset var i september 2011, helgen gav mer enn jeg hadde forestilt meg, det med å komme i balanse og hente krefter inne i meg har hjulpet meg og svimmelhetsanfallene er nesten helt borte ved jevn bruk av nattfilm.

Jeg var nødt til å slutte i jobben som tømrer, men det betydde ikke noe jeg gikk inn i rommet og ventet tålmodig på hvilken dør som skulle åpne seg. Jeg ble i første omgang litt overrasket over svaret start et Hundedagsenter.

Jeg har hatt hund i 24 år og er oppdretter. Jeg har også jobbet med «problemhunder». Jeg velger å kalle det for misforståelser mellom to og firbeinte. Etter at jeg var på første kurset så bruker jeg å gå inn i rommet rett FØR en problemhund konsultasjon da har jeg tatt møtet med hunden inne i rommet. Når jeg da møter hunden så er jeg uthvilt og jeg kan gå inn i rommet, og mens jeg jobber så bruker jeg magefølelsen min til å finne løsningen.

Jeg har jobbet jevnt og trutt med nattfilm og målboken siden 2011. Som alle mennesker så finnes det motstand i isfjellet. Jeg er intet unntak i 2012 så ble jeg overmodig og slurvet både med nattfilm og målbok. Dette resulterte med blodforgiftning med påfølgende lungebetennelse.

Jeg kom plutselig på at det var lenge siden jeg hadde vært i rommet. Hundesenter var jo målet. Jeg begynte å spørre bøndene i nærmiljøet mitt og fikk tilslag på et 900m2 stort drivhus som bare står og forfaller. Dette var i juni i fjor så da bar det i vei til Sola Kommune for å omregulere drivhuset. Saksbehandleren som møtte meg fortalte meg at dette var «umulig» på permanent basis.

Så spurte jeg henne om en midlertidig driftsendring og drivhuset skulle ikke rives men brukes. Saksbehandleren tenkte på dette i noen minutter (føltes som timer) så kikket hun på meg å sa «dette kan gå» men da måtte jeg få ja på alle som stod på listen. Det fikk jeg også fra Statens Vegvesen.

I går så sa politikerne i Sola et enstemmig JA og ønsket meg lykke til med Sola Hundesenter.

Tusen takk Deborah og dine medarbeidere jeg ønsker dere en magisk dag.
Eric

Comments are closed.