Referanser

Et unikt konsept

Heisann!

Litt tanker og tilbakemelding fra ei som har tatt kurset BevissthetsTrening I.

Vil du bli en bedre utgave av deg selv, få bedre hverdag og samtidig kunne gjøre en bedre jobb? Dette kurset har gitt meg redskapene til å kunne gjøre dette for meg. Ja, gled deg til kurset for dette gir mulighet for utvikling! Både privat og på jobben!

Det som slår meg når jeg skal fortelle andre om kurset er at det er så supert, ja – ett unikt konsept og det inneholder så mye. Kurset har gitt meg ett løft og hjelp til å holde fokus og se muligheter. Det gir meg indre og ytre velvære og muligheter til mestring av både hverdagen og jobben min – hele meg og alt jeg gjør hver dag. Det er fantastisk og jeg overdriver ikke!

Øvelsene er enkle og «lekes» inn i forståelsen. Det er lett å drømme seg vekk i øvelsene – det er herlig – en lærer og leker samtidig! Som pedagog vet jeg at det gjør læringen enklere – så igjen – gled deg og nyt dette kurset.

MÅL…
Jeg opplevde at kurset gjorde meg enda mer målrettet, at jeg virkelig fikk mulighetene til å bli klar over hva ett mål er. Ja, jeg fikk tenke over og fikk mer kunnskap i målsetting og målretta arbeid. Hva er ett mål? Hvordan skal en sette seg mål? Hvilke mål er det klok å sette seg? Og – hvordan komme jeg meg dit? Individuelt arbeid selv på ett stor kurs. Fantastisk hvordan Deborah fikk til dette, trygt og godt for de aller fleste.

UTVIKLING…
Vil jeg endre meg? Hvordan påvirkes jeg? Øvelsene og teknikkene har gjort meg i bedre stand til å se hvordan jeg kan komme i utvikling, både i forhold til meg selv og mine relasjoner. Hvem kan endre meg? Hva skal jeg ta personlig? Mange gode vinklinger, og kursets enkle teknikker gir svar på hvordan jeg skal komme meg videre. Selv i de mest tunge bakkene får jeg krefter til å komme meg til toppen.

POSITIVT FOKUS…
Kurset er ett virkelig «JA» kurs. Det gjør at jeg har får flere perspektiver, og kan snu situasjoner – slik at jeg hele tiden kan ha positiv energi – kunne tenke på muligheter istedenfor begrensninger. Kunne ta valg, og vite at jeg kan bestemme meg for hvordan jeg vil ta imot de tingene som kommer til meg. De utroligste situasjoner gir meg noe positivt, fordi jeg velger tankene og følelsen selv.

BEVISSTHET…
Kurset gir økt fred og ro – det at jeg skal tenke og lukke øynene. Det gir en ro og tankene får flyte, og jeg blir mer bevisst mine tanker og følelser. Hva tanke kom nå, hmmm… hva skulle den si meg monn tro? Det er utrolig spennende og bli mer bevisst seg selv, ja litt nifst også. Jeg vil kjenne meg selv, da er jeg ett bedre menneske for meg selv og de rundt meg. Dette har gjort meg ærligere i både forhold til meg selv, og i samarbeid med andre. Jeg merker at dette gjør det bedre, jeg tenker sjeldnere på «hva om at… og hva tenker han og hun….». Jeg får enten gjør noe med det, eller bestemme meg bevisst for å ikke bry meg mer. Det gjør at jeg kan konsentrere meg mer og bry meg om det som er viktigst på en bevisst måte.

VEIEN VIDERE…
Jeg er på min vei, og nye utfordringer dukker opp også i mitt liv. Heldigvis! Men, Ikke alle utfordringer jeg liker straks de dukker opp, men ved hjelp av teknikkene som innøves godt på dette kurset – så er det enklere å nå takle disse utfordringene.

Relasjoner er noe jeg øver på hver dag, og de endres stadig. Jeg tro også at skal jeg bli god i noe – ja så må jeg øve … Skal selvfølgelig repetere kurs og bruke dette jeg har lært hver dag.

Håper du gir deg selv dette kurset – du vil merke en forskjell etterpå – på den gode måten!

Ønsker deg lykke til med dine valg
– og måtte vi sammen få en bedre verden og hverdag!

Vennlig hilsen
Solveig

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.