Gitt slipp på masse frykt

Referanse Gi slipp på frykt. En sky formet som et hjerte

«Denne kurshelgen har virkelig hjulpet meg til å gi slipp på masse frykt, og å være mer tålmodig. Jeg husker å trekke pusten, tenker rommet mitt og gir slipp.»

 

❤️Kjære Deborah,

Tusen takk for praktisk treningshelg for repeterende i Trondheim. Tross stor frykt / motstand valgte jeg å delta fordi jeg visste at det ville hjelpe meg et langt steg videre. Grunnen til at jeg deltok likevel, var at jeg så gjerne ville finne en indre ro, for å være mer tilstede for andre i hverdagen.

Med BevissthetsTrening™ (Grunnkurset i DB-System® red.) har jeg fått en mye større ro. Allikevel har jeg lett for å bli «vippet ut» av mitt eget indre stress, som jeg vet er underbevisst frykt. Jeg har brukt teknikkene og omskapt mye frykt, og ser at jeg har kommet langt. Men fortsatt har jeg noen helseutfordringer. Jeg merker at jeg har fått en mye større dybde og innsikt, og som du på forhånd sa: En mye sterkere ESP-sans.

Tross at det er en vanskelig situasjon på jobb (angående fordeling av arbeidsoppgaver mellom oss i avdelingen), føler jeg meg rolig og trygg. Jeg kjenner at jeg har sterk empati med kollegene mine, og støtter meg selv så godt jeg kan med teknikkene. Jeg erfarer at rommet mitt har blitt sterkere ved at jeg står tryggere i meg selv og det har også en stor påvirkning på barna.

Jeg har alltid brukt teknikkene, men nå har jeg en ny forståelse av dem. Jeg ser muligheter i stedet for å kritisere meg selv, fordi jeg ikke har fått de resultatene jeg ønsker etter så mange år!

Denne kurshelgen har virkelig hjulpet meg til å gi slipp på masse frykt, og å være mer tålmodig. Jeg husker å trekke pusten, tenker rommet mitt og gir slipp.

Vi var mange som satt med prestasjonsangst der (og i hverdagen!), men den var helt glemt søndagen på kurset.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å uttrykke dette på en bedre måte, men enda en gang har du berørt hjertet mitt.

Hjertelig takk, kjære Deborah!
Hilsen Trude S.

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.