Jeg har kommet hjem som et nytt menneske

Referanse - Jeg har kommet hjem som et nytt menneske. Veldig glad og sprudlende kvinne.

«Jeg har kommet hjem som et nytt menneske. Dette fatter jeg altså ikke at er mulig, men det er jo det :)»

 

Kjære Unique Mind ESP, ved Marianne,

Tusen hjertelig takk for starten på en ny hverdag!

I dag har jeg vært på jobb, vært glad, og hatt et hode som har hatt ro.

Mandagen for en uke siden startet jeg på jobb igjen etter å ha gått sykemeldt. Det å gå inn dørene på jobb føltes der og da som det verste jeg noen gang hadde gjort i mitt liv.

Jeg har tidligere følt et så stort problem med en av mine arbeidskollegaer. Jeg har følt meg stokk dum, kasta opp før jobb, stått på do og brekt meg og grått på jobb, grått etter jobb. Kastet bort hele dagene på å tenke tenke tenke. Jeg har blitt redd for å sove fordi da kommer morgendagen, og dermed blitt nødt til å ta tabletter. Jeg kan ikke huske sist jeg var glad inni meg eller tenkte en positiv tanke om meg selv eller det jeg gjør.

I dag våkna jeg opp, etter å ha sovet gjennom natta på egen hånd uten tablett, og jeg var glad, og med et hode som ikke var fylt av negative tanker!

Jeg kjørte til Hitra og dro direkte på jobb. Og det gikk bra! Selv å møte min kollega, og jeg var fortsatt blid og «tankeløs»

Jeg kom på kurs uten en eneste forventning og visste egentlig ikke hva jeg gikk til. Jeg har kommet hjem som et nytt menneske. Dette fatter jeg altså ikke at er mulig, men det er jo det 🙂

Så tusen hjertelig takk til deg Marianne, som har hjulpet meg hit, og til deg Deborah, som har valgt å dele din livserfaring og laget dette.

Jeg er evig takknemlig for å ha funnet tilbake til gode gamle meg!! 🙂

Stor klem fra Linn

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.