Gry finner nå løsninger, i stedet for unnskyldninger

Referanse trening Gry

Gry forteller:

Dette kurset har gitt meg en større vilje til å gjennomføre treningsøkten selv om det er både tungt og hardt.

Bare det i seg selv gir meg en større effekt av treningen, jeg gjennomfører der jeg tidligere kanskje hadde gitt meg.

Jeg merker stor forskjell på treningsøkta når jeg bruker sonen og ikke (det ene verktøyet du lærer på kurs). Når jeg bruker sonen, er jeg sterkere og mer utholdende – effekten av treningen blir dermed også større.

På kurset lærer vi å gjøre endringer på det som stopper oss. Jeg har endret på en motstand jeg har hatt i forhold til kondisjonstrening. Nå har jeg en større motivasjon også for den type trening.

En annen viktig endring som har skjedd, er at jeg nå leter etter løsninger på hvordan jeg skal få trent – i motsetning til før hvor jeg stadig fant unnskyldninger for ikke å trene.

 


 

Gry har gjennomført kurset Få større effekt av treningsøkten!

Oppnå større treningseffekt, og nå målene dine raskere

I kurset lærer du hvordan du kan bruke din mentale kapasitet, for å få bedre effekt av den fysiske treningen. Du vil også restituere raskere, når du bruker teknikkene du lærer.

Vi mennesker består av både en fysisk del og en mental del. For å utnytte enda mer av vår kapasitet, er det viktig å vite hvordan vi kan koble det mentale sammen med det fysiske når vi skal prestere på trening og/eller i konkurransesammenheng.

Det mentale og det fysiske påvirker hverandre. Når vi vet det og lærer hvordan vi kan løfte vår fysiske prestasjon ved bruk av det mentale, vil vi få enda bedre resultat av treningen.

 

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.