Gunvor setter stadig nye personlige rekorder

Referanse fra Gunvor - Får større effekt av treningsøkten din

Gunvor forteller:

Jeg var ikke klar over at mental forberedelse kunne brukes i forbindelse med trening og hvor stor effekt det har.

Jeg har fått et større fokus når jeg er på trening. Før kunne jeg se på klokka underveis i treningen og håpe at jeg snart var ferdig. Det gjør jeg ikke lenger.

Jeg er bevisst på tankene mine under trening og er rask til å bytte de ut når jeg merker at jeg tenker på noe som påvirker meg slik at prestasjonen blir dårligere.

 

Mestringsfølelse og bedre balanse

Jeg trener jevnlig med personlig trener. Underveis i kurset har jeg satt stadig nye personlige rekorder på trening ved å bruke det jeg har lært. I tillegg har balansen blitt bedre med teknikkene.

Noe jeg også har merket er at jeg nå gjennomfører det jeg har bestemt meg for – noe som gir meg økt mestringsfølelse. Det er ingen tvil om at det jeg har lært på kurset har gitt meg en større effekt av den treningen jeg gjør. Alle de nye personlige rekordene mine er et bevis på det.

 


 

Gunvor har gjennomført kurset Få større effekt av treningsøkten!

I dette kurset lærer du hvordan du kan bruke din mentale kapasitet, for å få bedre effekt av den fysiske treningen din. Du vil også restituere raskere, når du bruker teknikkene du lærer.

Vi mennesker består av både en fysisk del og en mental del. For å utnytte enda mer av vår kapasitet, er det viktig å vite hvordan vi kan koble det mentale sammen med det fysiske når vi skal prestere på trening og/eller i konkurransesammenheng.

Det mentale og det fysiske påvirker hverandre. Når vi vet det og lærer hvordan vi kan løfte vår fysiske prestasjon ved bruk av det mentale, vil vi få enda bedre resultat av treningen.

 

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.