Treningen til Sissel har blitt mer effektiv

Referanse Sissel trening

Sissel forteller:

Jeg gjennomfører det jeg har bestemt meg for når jeg er på trening. Jeg har mer fokus på de musklene jeg skal bruke i øvelsene når jeg trener styrke.

Fokuset er større gjennom hele treningsøkten, og jeg blir mindre distrahert av omgivelsene.

Jeg har en økt bevissthet når det kommer til det jeg tenker og føler. Det gjelder på trening, men også i andre situasjoner i hverdagen – det hjelper meg til å ha fokuset på det jeg holder på med.

Treningen blir mer effektiv – jeg bruker mindre tid, men får likevel større resultat når jeg bruker det jeg har lært på kurs.

Jeg har blitt sterkere og løfter mer enn tidligere.

 


 

Sissel har gjennomført kurset Få større effekt av treningsøkten!

Oppnå større treningseffekt, og nå målene dine raskere

I kurset lærer du hvordan du kan bruke din mentale kapasitet, for å få bedre effekt av den fysiske treningen. Du vil også restituere raskere, når du bruker teknikkene du lærer.

Vi mennesker består av både en fysisk del og en mental del. For å utnytte enda mer av vår kapasitet, er det viktig å vite hvordan vi kan koble det mentale sammen med det fysiske når vi skal prestere på trening og/eller i konkurransesammenheng.

Det mentale og det fysiske påvirker hverandre. Når vi vet det og lærer hvordan vi kan løfte vår fysiske prestasjon ved bruk av det mentale, vil vi få enda bedre resultat av treningen.

 

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.