Fordypning

Fordypningskurs – DB-System®

Kurset tilbys kun som et nettbasert kurs, og er for deg som har gått grunnkurs.

Fordypningskurset går dypere inn i filosofien og grunnlaget for teknikkene. Det handler om å forstå hva du fikk på grunnkurset, og hvordan du kan bruke enda mer av ditt potensial. 

Vi består av to dimensjoner – én fysisk dimensjon (det vi ser i vårt ytre) og én ikke-fysisk dimensjon (det vi opplever i vårt indre). Ved å få en større forståelse av oss selv, hvem vi er og hvordan vi fungerer, vil vi skape enda større resultater. 

Vi er hele tiden i utvikling og det er alltid mer å hente – uansett alder! Samtidig får vi godene ved å opprettholde og fremme god hjernehelse. 

Du finner mer informasjon og påmelding på Min side, som er vår digitale plattform.

Fordypningshelger – workshops – temakvelder

Vi vil i tillegg tilby fordypningshelger, forskjellige workshops og temakvelder, som vil ta for seg ulike tematikker innenfor DB-System®.

Fordypning av ESP-sansen er det mange som spør etter, og det vil være en fordypningshelg som vil komme igjen. Denne helgen forsterker vi vår intuisjon og magefølelse, og vi får lov til å øve.

Informasjon om nye aktiviteter vil oppdateres på denne siden.

Er du kursdeltaker vil du få informasjon gjennom nyhetsbrev.

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.