Referanser

En stor gave – Referanse Turid Daae

Nytt tankesett
– en stor gave

SÅ fornøyd med kurset og alt som er skjedd etterpå. Bl.a. brudd i ryggen og stor stillstand i kroppen, men ikke i hodet. Og jeg har altså ikke falt ned i selvmedlidenhet og depresjon etter bruddet, slik jeg i mitt tidligere liv helt sikkert ville gjort. Tenk det! Har forsøkt så mye i livet som ikke har funket på samme måte som dette.

Les mer »
Referanse Kåre Åpnet sinnet for uante ressurser. To barn sitter på et hustak og ser på et fly passere i soloppgangen..

Åpnet sinnet for uante ressurser

Kurset var med på å åpne opp for sanser som vi har glemt fra vår uskyldige barndom, den gang vi drømte, og alt var mulig, ikke var fordømmende og hadde et åpent sinn. Det kurset har gjort med meg er å ta meg tilbake til barndommens uskyld, og åpne sinnet for de uante ressurser vi har tilgjengelig.

Les mer »
Referanse Økt kunnskap i skolen. Barn leser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Presseomtale

DB-System® åpner et nettverk av muligheter

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.