Vi som jobber her

Instruktør Ungdom

Instruktør Danmark

Jan Peter Ringvold

Trainee USA

Marianne Borgen

Det gav meg livsgnisten tilbake! Mitt møte med Deborah var i 1999 og det ble et vendepunkt i mitt liv. Hun forklarte på en serviett om hvordan hjernen fungerer og hvilke muligheter vi har som mennesker. Jeg hadde søkt lenge etter meningen med livet, og dette gav mening til livet mitt.

Barne og ungdomsskolen var en veldig tøff periode. Jeg hadde lite mestringsfølelse og selvtillten var dårlig. Mobbing og erting var mye av årsaken, ved siden av at jeg også hadde dysleksi. Disse årene gav meg mye indre stress, og dype sår, som jeg dro med meg videre inn i voksen livet. Etter et liv med mye fokus på det ytre og ingen lærdom om å takle det indre, endte det opp med sykdom.

I dag er jeg stolt over å være sertifisert instruktør hos Unique Mind ESP. Veien hit krevde at jeg måtte være villig til å slippe mye av det kjente og trygge, for å gjøre den forandringen som var nødvendig. Det er jeg kjempefornøyd med at jeg har våget å gjøre. Et liv i glød kan anbefales på det varmeste.

Min drøm er at alle skal vite om hvordan vi fungerer mentalt tidligst mulig i livet, og da er det de voksene som må trenes. Det er de som er rollemodeller for barn og ungdom, og det er de som kan gi denne innsikten videre.

Dette er min visjon, og dette brenner jeg for!

Jeg gleder meg til å møte deg på kurs.

Børre Nyborg

Før var livet mitt å «gå på tryne», lese bøker og være gira i to uker, og så tilbake til gamle spor, for så å elegant «tryne» igjen. Mitt møte med Deborah og hennes filosofi traff meg dypt. Den er åpen og ærlig, uten masker eller fasade og det er rom for ALLE. 

Innsikten i hvordan vi mennesker fungerer er dyp, samtidig som jeg fikk et verktøy til å takle det jeg møter i min hverdag.

Dette kunne jeg omsette med en gang i mitt liv og til de rundt meg.

Jeg gleder meg til å møte deg på kurs!

Toril Nymoen

I det øyeblikket jeg møtte Deborah visste jeg hva jeg ville bruke resten av mitt liv på. Det var en livsendrende dag i 1995. Hun traff meg rett i hjertet med sin innsikt og livsfilosofi. Hun mente at alle mennesker var unike og hadde de samme store mulighetene og ressursene inne i seg. Magisk!

Det var ingen mål og mening med livet mitt før jeg møtte Deborah, fordi jeg hadde så liten tro på meg selv. «Jeg var som jeg var, og det var det ingen ting å gjøre noe med». Men der tok jeg feil. For første gang i livet mitt fikk jeg en tro på meg selv, og at jeg kunne gjøre varige endringer og oppnå mestringsfølelse.

Den nye troen på egne ressurser og egen styrke gav meg en glød og et sterkt ønske om å bidra. Veien har blitt til mens jeg har gått. Jeg startet på kontoret og fikk mye vekst der. Så fikk jeg mulighet til å trenes for å bli sertifisert barne- og ungdomsinstruktør hos Unique Mind ESP. For meg ble det en lang vei, men jeg kjente at dette kunne jeg ikke slippe.

I dag er jeg strålende fornøyd med den veien jeg har gått, og at jeg kan bruke meg selv til beste for fellesskapet.

Den nye satsingen til Unique Mind ESP rettet mot barn og ungdom er noe jeg gleder meg stort til å være en del av. Det vil gjøre at barn og ungdom får tro på egne ressurser, og med det en følelse av at de kan takle livet sitt på en god måte. De vil føle en trygghet tidlig i livet og stå trygt i egne valg.

Dette gir glød og en driv i mitt arbeid!

Jeg gleder meg til å møte deg på kurs.

Norhild Johannesen

I 2007 hadde jeg mitt første møte med Deborah. Det ble en spesiell opplevelse for meg. Endelig bare visste jeg at jeg hadde møtt en person som kunne gi meg en innsikt jeg kunne bruke til å endre mitt eget liv. Helt fantastisk!

Jeg forstod ved hjelp av den dype treningen og det målrettede verktøyet at jeg nå var i stand til å nå mine drømmer. Den dårlige selvtilliten jeg hadde slitt med som barn og som hadde fulgt meg i voksen alder, kunne nå arbeides bort på en målrettet måte.

Da Deborah søkte etter barneinstruktør i 2010, kunne jeg kjenne en enorm glede i hjerte ved å dele disse enkle teknikkene som hadde hjulpet meg til et nytt liv. Jeg hadde selv fått tilgang til muligheter jeg ikke visste at jeg hadde. I dag er jeg takknemlig over å være sertifisert barneinstruktør hos Unique Mind ESP. Teknikkene hjalp meg på veien til å nå den største drømmen for meg.

Den nye satsingen til Unique Mind ESP rettet mot barn og ungdom, er noe som virkelig gir inspirasjon. Jeg ser frem til å formidle glede og muligheter til barn, slik at de hurtigere kan fjerne sine begrensninger, se sine muligheter og bli trygge voksne.

Min visjon er at alle barn skal ha muligheten til å se hvem de er og hvilke muligheter de har, og med BevissthetsTrening gjør jeg akkurat det!

Jeg gleder meg til å møte de små på kurs!

Jeanette Bredsten

DU KAN SELV!

Det første, der fangede mig med Deborahs filosofi var, at hun sagde at vi kan skabe fred! Det traf mig lige i hjertet! Det at VI, hvert enkelt menneske, har muligheder og ressourcer til at både ændre, skabe nyt og dermed være med til at påvirke den verden vi lever i. Ikke kun siger hun det (som så mange andre) – hun viste mig også hvordan jeg kan være med til at påvirke og at vi i fællesskab kan bidrage til en verden hvor mennesker lever i fred. Dette vil jeg være med til at dele med andre! Sådan at alle får at vide og se hvor fantastisk UNIKKE de er – og ’Breaking News’ erstattes med ’Glædes Nyt’ og ’Inspirations Nyt’.

Fra at følge alle andre, gøre alt det jeg troede alle andre og samfundet forventet jeg skulle/burde/måtte – til nu at kunne være tryg i mig selv, gøre det jeg brænder for, samtidig med at de rundt mig har det godt, er helt FANTASTISK. Allerede efter det første kursus begyndte jeg, at tro lidt mere på mig selv, med det var først efter anden gang (repetition) og ved at jeg begyndte at bruge teknikkerne, at der skete store ændringer!

Blot det, at skulle fortælle Deborah, at jeg ville være instruktør, krævede både mod, tårer og tillid – og derudover krævede det disciplin, struktur, erfaringer og viljestyrke til at blive instruktør. Det har været utrolig hårdt – men også givende – og det er ikke noget andet i hele verden jeg ønsker at gøre og arbejde med!

DU KAN og har ressourcerne i dig!

Glæder mig til, at se dig på kursus!

Lena Eriksen

Mitt første møte med Deborah og hennes filosofi i 2005, var en aha-opplevelse. Nesten litt uvirkelig! Det virket som hun snakket direkte til meg, og alt hun sa føltes så riktig for meg. Hun lærte meg at livet bestod av så mye mer enn bare en fasade og materielle goder. I dag har jeg indre ro og glede og håndterer utfordringer jeg tidligere ville ha rømt vekk i fra. Det er helt unikt!

Tidligere trodde jeg at lykke var suksess på jobb, penger og materielle goder. Jeg hadde stor suksess på jobb, en fin lønnsslipp, men allikevel hadde jeg et indre stress. Jeg slet med tvangstanker, i tillegg til fysiske plager, og livet var en stor utfordring og et indre kaos. Jeg brukte teknikkene og for hver dag ble jeg bedre. Tvangstanker og stress forsvant, og sakte men sikkert kunne jeg se nye muligheter som åpnet seg.

I juli 2010 så jeg på hjemmesiden at Unique Mind ESP søkte nye instruktører over hele verden. Jeg kontaktet Deborah, selv om det ennå føltes litt «skummelt». Hun tok meg i mot med en stor varme, og hun viste meg hvordan jeg kunne nå mine mål og leve ut min visjon.

Jeg kan med hånden på hjerte si at det var ikke den enkleste veien, men det ble den beste veien jeg kunne valgt. Som sertifisert instruktør holder jeg kurs på engelsk, og det som jeg trodde var umulig, ble nå mulig. I dag lever jeg ut min visjon om å være en bidragsyter for en bedre verden. Vi har alle muligheter til å gjøre det vi kanskje tror kan virke umulig.

Jeg gleder meg til å møte deg på kurs.

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.