fbpx

Sertifiseringer

Sertifiseringer er et tilbud til deg som har fullført grunnkurs, og ønsker å ta DB-System® med deg inn i arbeidshverdagen. Vi ønsker at de som jobber med mennesker, skal ha solide verktøy til å kunne utvikle seg både som menneske og som fagperson, og ha effektive tilnærminger og teknikker å gi videre.

Høsten 2022 starter vi med sertifiseringer for helsepersonell og ansatte innen barnehage og skole. Det vil si for alle som jobber innen psykiatri, psykisk helse og rus, helse- og omsorgstjenesten eller med barn og unge innen utdanning og oppvekst.

Utdannelsen går over ett år, følger skoleåret og er delt inn i tre trinn. Avhengig av hvilken sertifisering du tar, kan det blant annet handle om hvordan du kan bruke det til undervisning i en klasse, i individuell opplæring, terapeutiske sammenhenger eller hvordan du kan hjelpe pasienter og brukere.

Når du har fullført alle tre trinn, og bestått eksamen, er du sertifisert av Unique Mind ESP® til å ta i bruk DB-System® innen ditt fagområde, og til å veilede andre i henhold til gitte retningslinjer.

Gjennom refleksjon i grupper, og gjennom egen praksis på ditt arbeidssted, vil du trene opp ferdigheter i å bruke DB-System® aktivt i din arbeidshverdag.

Vår målsetting er at du etter sertifiseringen:

  • Står solid i din profesjonsutøvelse og kan balansere belastninger og utfordringer på en god og konstruktiv måte over tid

  • Har styrket nøkkelkvalifikasjonene: genuin, løsningsorientert, selvstendig, samarbeidsorientert, nysgjerrig, årvåken og empatisk

 

Sertifisering for helsepersonell er for deg som er ansatt innen psykiatri, psykisk helse og rus, og helse- og omsorgstjenesten.

Les mer

Sertifisering for utdanning og oppvekst er for deg som jobber i barnehage, skole eller andre arenaer som gjør at du har et opplæringsansvar for barn og unge.

Les mer

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.