Boken har gitt han svaret

Referanse – Boken har gitt han svaret. Ung mann sitter ien sofa og leser bok

«Min sønn sa til meg at det er den første boken som gir han svaret på hvordan han skal skape det han vil.»

 

Mange ganger har jeg snakket med deg mens jeg var i mitt indre rom. Kanskje en del har nådd deg og kanskje noe svever fortsatt i eter 🙂 Jeg er usigelig glad at jeg har kommet på dine kurs; Det har forbedret mitt liv.

Det er en god stund siden jeg begynte å fortelle min yngste sønn om dine kurs og oppfordret han til å ta et. Han var nesten på vei til å komme på siste kurset i fjor, men noe har inntruffet og hindret han. Heller ikke i år passet for han å komme på kurs. Jeg grublet over andre måter å få han på kurs 🙂

Og så, kom din bok, som jeg har forhåndsbestilt og fikk i begynnelsen av april 🙂 Yes, tenkte jeg, jeg skal sende han boka di. Og det har jeg gjort 🙂 Han ringte meg en sen kveld for å takke for boka og for å si at han allerede har lest 80 sider. Yes, yes, takk, takk, takk, tenkte jeg 🙂

Min sønn sa til meg at det er den første boken som gir han svaret på hvordan han skal skape det han vil. Og han har lest mange bøker før. Dale Carnegie, Napoleon Hill, Tony Robins, med mer.

Han liker at du er jordnær samtidig som du åpner en ny verden av muligheter.

Jeg kunne ha skrevet en lang, lang mail 🙂 men jeg stopper her.

Gratulere så mye med utgivelsen av Magisk hverdag Deborah 🙂

Kjærlig klem, DC

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.