fbpx

Referanser

Boken har gitt han svaret

Mange ganger har jeg snakket med deg mens jeg var i mitt indre rom. Kanskje en del har nådd deg og kanskje noe svever fortsatt i eter 🙂 Jeg er usigelig glad at jeg har kommet på dine kurs; Det har forbedret mitt liv.

Det er en god stund siden jeg begynte å fortelle min yngste sønn om din kurs og oppfordret han til å ta et. Han var nesten på vei til å komme på siste kurset i fjor, men noe har inntruffet og hindret han. Heller ikke i år passet for han å komme på kurs. Jeg grublet over andre måter å få han på kurs 🙂

Og så, kom din bok, som jeg har forhåndsbestilt og fikk i begynnelsen av april 🙂 Yes, tenkte jeg, jeg skal sende han boka di. Og det har jeg gjort 🙂 Han ringte meg en sen kveld for å takke for boka og for å si at han allerede har lest 80 sider. Yes, yes, takk, takk, takk, tenkte jeg 🙂

Min sønn sa til meg at det er den første boken som gir han svaret på hvordan han skal skape det han vil. Og han har lest mange bøker før. Dale Carnegie, Napoleon Hill, Tony Robins, med mer.

Han liker at du er jordnær samtidig som du åpner en ny verden av muligheter.

Jeg kunne ha skrevet en lang, lang mail 🙂 men jeg stopper her.

Gratulere så mye med utgivelsen av Magisk hverdag Deborah 🙂

Kjærlig klem, DC

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.