«Det kan jo ikke være så enkelt»

Blogg om bevisst utvikling: Det kan jo ikke være så enkelt. Kvinne tenker.

En bevisst utvikling kan være magisk, spennende, vond og skremmende – og noen ganger alt på en gang. Det er da jeg er så glad for at jeg har konstruktive teknikker til hjelp i eget liv, og at selv vanskelige ting allikevel kan være enkelt.

 

Hjernen som et utgangspunkt

Jeg har en drøm om å fortelle hvert enkelt menneske hvor unike de er, og hvilken enorm kapasitet vi har som ligger som en ubrukt ressurs. Mitt utgangspunkt er hjernen vår. Det er her jeg ser at nøkkelen ligger til en større forståelse, både av hvem vi er og hvilken kapasitet vi har.

Jeg tror på et styrket individ i et sterkt fellesskap. Hva betyr det? Det betyr kort fortalt at når vi er trygge ved å være akkurat den vi er, vil vi kunne skape et samfunn i kontinuerlig utvikling med gode løsninger for alle parter. I dagens samfunn er det forventet at vi hele tiden skal prestere. Samtidig skal vi holde fasaden; ha et fint hjem, et flott utseende og en fin jobb. Utsiden justeres hele tiden for å tilpasses ytre krav, mens innsiden blir glemt.

 

Alle har unike ressurser til å lede seg selv

Når vi lærer om hvordan vi fungerer som mennesker, kan vi også lede oss selv. Vi har alle et ubrukt potensial i det ubevisste. Det er en kilde til innsikt, kunnskap og løsninger, som vi kan bruke i hverdagen. 

Med trening og enkle teknikker, vil vi finne svarene vi trenger. Det betyr at vi som mennesker kan håndtere og mestre det vi møter, og lede oss selv til det vi ønsker. 

 

Det kan jo ikke være så enkelt

Dette kan høres komplisert ut, men etter snart tredve år med egen utvikling og utprøving, har jeg funnet et enkelt konsept. For å være sikker på at metoden virker, ba jeg forskere om å se nærmere på hvilke resultater vi kan forvente å få med DB-System®. Det at noe som er komplekst, faktisk kan gjøres på en enkel og systematisert måte, er nettopp en av mine utfordringer hvor jeg har møtt og møter motstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært å være skeptisk hvis noe er for enkelt, “det kan jo ikke være så enkelt”.

Jeg bruker å si at så lenge vi har en god intensjon skal vi ikke være redde for å si hva vi tenker. Men igjen har mange lært annerledes. “Du må ikke stikke hodet ditt frem og du må ikke tro at du er noe”. Det er bare det at skal vi få til en utvikling og en endring må noen gjøre akkurat det. Med min drøm om å være med på en bevisst utvikling av samfunnet, må jeg tørre å våge, uansett om andre ikke ser det jeg sier eller liker det.

 

En blogg om bevisst utvikling

Min drivkraft er å få flest mulig til å ta i bruk DB-System®, for å forhindre utbrenthet, lære å takle stress og motstand, og skape et bedre samfunn. Jeg så at når jeg selv tok ansvaret for mine egne følelser og reaksjoner, ble det et stort steg i egen utvikling.

Derfor startet jeg blogginnlegget slik jeg gjorde. Det kan være både vondt og skremmende når mennesker skal fortelle hva og hvem du er, og allikevel ikke vet noe om deg.

Her på denne bloggen vil jeg ta opp forskjellige temaer som kan utfordre og røre på forskjellig vis, men hvis vi ikke utfordres vil det ikke bli noen vekst og utvikling.

Uansett hvem du er, kan du utnytte hjernens kapasitet til å få et bedre liv, bedre relasjoner og være et individ som skaper bedre løsninger i samarbeid med andre. Vi blir et sterkt individ i et sterkt fellesskap.

Velkommen til en blogg om bevisst utvikling for et sterkere samfunn.

Deborah Borgen
Grunnlegger

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.