«Det kan jo ikke være så enkelt»

En bevisst utvikling kan være magisk, spennende, vond og skremmende – og noen ganger alt på en gang. Det er da jeg er så glad for at jeg har konstruktive teknikker til hjelp i eget liv.

Jeg har en drøm om å fortelle hvert enkelt menneske hvor unike de er og hvilke enorm kapasitet vi har som ligger som en ubrukt ressurs. Mitt utgangspunkt er hjernen vår. Det er her jeg ser at nøkkelen ligger til en større forståelse, både av hvem vi er og hvilken kapasitet vi har.

Jeg tror på et styrket individ i et sterkt fellesskap. Hva betyr det? Det betyr kort fortalt at først når vi har fjernet vår ytre fasade, og er trygge ved å være akkurat den vi er, vil vi kunne skape et samfunn i kontinuerlig utvikling med gode løsninger for alle parter. Det var slik vi alle ble født, før vi lærte om hva vi skulle være og ikke være, eller hva vi kunne gjøre og ikke gjøre. De ytre begrensningene ble lagt.

Dette kan høres komplisert ut, men etter snart tredve år med egen utvikling og utprøving har jeg funnet et enkelt konsept. For å være sikker på at metoden virker, ba jeg forskere om å se nærmere på hvilke resultater vi kan forvente å få med BevissthetsTrening. Det at noe som er komplekst, faktisk kan gjøres på en enkel og systematisert måte, er nettopp en av mine utfordringer hvor jeg har møtt og møter motstand fra mange hold. Det er fordi vi har lært å være skeptisk hvis noe er for enkelt, “det kan jo ikke være så enkelt”.

Jeg bruker å si at så lenge vi har en god intensjon skal vi ikke være redde for å si hva vi tenker. Men igjen har mange lært annerledes. “Du må ikke stikke hodet ditt frem og du må ikke tro at du er noe”. Det er bare det at skal vi få til en utvikling og en endring må noen gjøre akkurat det. Med min drøm om å være med på en bevisst utvikling av samfunnet, må jeg tørre og våge, uansett om andre ikke ser det jeg sier.

Derfor startet jeg blogginnlegget slik jeg gjorde. Det kan være både vondt å skremmende når mennesker skal fortelle hva og hvem du er, og allikevel ikke vet noe om deg.

Her på denne bloggen vil jeg ta opp forskjellige temaer som kan utfordre og røre på forskjellig vis, men hvis vi ikke utfordres vil det ikke bli noen vekst og utvikling. Vi vil også legge ut litt om prosjekter vi er med på og innlegg vi skriver til avisene eller andre steder. Så følg oss gjerne her på bloggen.
Velkommen til en blogg om bevisst utvikling for et sterkere fellesskap.
Deborah

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on print
Share on email

En historie fra mitt arkiv

Dette er en del av en historie fra mitt arkiv. Det er faktisk ganske så interessant å se hva som kan komme frem av hendelser, gjemt i forskjellige ”skap og skuffer”.

Les mer »

La hver dag bli en aktiv dag for bevisstgjøring av egne verdier

La hver dag bli en aktiv dag for bevisstgjøring av egne verdier. Mitt budskap er å øke vår forståelse omkring hvordan vi påvirker verden rundt oss hver eneste dag, og ikke bare på en bestemt dag. Våre tanker og vår atferd kommer fra våre holdninger, og det er her du og jeg må gjøre innsatsen. Holdningsendringer kommer ikke av seg selv, du og jeg må være villige til å bevisstgjøre oss våre verdier som leder til gode valg og handlinger.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.