fbpx

Grunnleggers reise

Grunnleggers reise er en mini-serie og handler om den veien Deborah Borgen har gått for å kunne leve et godt liv.

Grunnleggers reise - del 1: Nær-døden – et vendepunkt

Nær-døden – et vendepunkt

Jeg bruker å si at min reise startet i 1986. Jeg skulle føde mitt tredje barn, og det måtte gjøres med keisersnitt. Narkosen virket ikke som den skulle, og jeg opplevde det mange kaller en nær-døden-opplevelse. Opplevelsen var både skremmende og fascinerende, og snudde kort sagt livet på hodet.

Les mer »
Grunnleggers reise - del 2: Min reise til India

Min reise til India

Noe av det første jeg hørte om, når folk skulle utvikle seg spirituelt, var reiser til India for å møte en guru. Jeg hadde ingen mulighet til å reise til India, så jeg bestemte meg for å gjøre min egen reise til India i mitt indre.

Les mer »
Nøkkel i gull. Hvit tekst som sier En oppskrift for livet - Grunnleggers reise del 3

En oppskrift for livet

Jeg hadde allerede laget teknikker som i dag finnes i kurset BevissthetsTrening, og TV-programmet ga meg muligheten til virkelig å sette mine teknikker på prøve.

Les mer »
Grunnleggers reise - del 5: Kreative hjerner er koblet annerledes

Kreative hjerner er koblet annerledes

Helt fra starten på min reise, har jeg tenkt at vi må slutte å komplisere alt mulig, samtidig som det må ha en viss substans. Einsteins utsagn om å «gjøre det så enkelt som mulig, men ikke enklere», har fulgt meg og blitt et motto.

Les mer »
Grunnleggers reise - del5: Et nettverk av muligheter

Et nettverk av muligheter

Jeg oppdaget selv at det gav meg en god natts søvn og flere «tilfeldigheter» i livet mitt, som ledet meg til det jeg ønsket. Det kunne være tilfeldige møter, eller som oftest tanker som dukket opp.

Les mer »

En enkel suksessoppskrift

Helt siden jeg var nær-døden har jeg fulgt en enkel oppskrift, som omfatter tre enkle spørsmål som jeg kan bruke til alt i livet. De svarer på grunnleggende viktige valg og beslutninger jeg må ta, privat eller i jobb.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.