Hjelper mot ADHD/ADD

Referanse Hjelper mot ADHD/ADD. Dame tøyer ut ved et tre.

«Jeg anbefaler alle med ADHD/ADD å ta kurs. Du blir roligere, tro det eller ei!!»

 

Hei Deborah!

Aller først ønsker jeg å takke deg og dine dyktige instruktører » from my bottom of my heart» for alt dere har gitt meg gjennom kursene. Jeg har fått et nytt liv.

For fire år siden fikk jeg som voksen stilt diagnosen ADHD og ADD. Det var en lettelse for nå forstod jeg hvorfor jeg alltid har vært så urolig og alltid har hatt så fryktelige mange tanker inne i hodet mitt. Det å leve med ADHD er «non-stop»! Man blir helt ubeskrivelig sliten av å leve med dette i mange år. Etter å ha møtt veggen (og ønsket å dø) fikk jeg diagnosen stilt. Det var en lettelse. Jeg ble medisinert, og dette hjalp meg veldig. Men medisin alene er ikke løsningen, og jeg forstod at jeg var helt avhengig av å foreta meg noen flere grep i livet hvis jeg skulle klare å håndtere dette videre. Tilfeldig (!) ble jeg tipset om kurset. Jeg tok et kurs og har siden repetert flere ganger. Avspenningsøvelsen har jeg på CD, og denne tar jeg daglig. Da stilner det i hodet og spenninger i kroppen forsvinner. FANTASTISK!! Etter øvelsen kjenner jeg virkelig at kropp og sinn har restituert seg på minimal tid (1/2 time). Gjennom dagen er jeg ekspert på å «geare» meg opp. Da gjør jeg som jeg har lært på kurs: Tar et dypt åndedrag. Dette hjelper meg til å hente tilbake roen.

I tillegg til avspenningsøvelsen er jeg helt avhengig av å trene, føre et regelmessig liv, spise sunt og sørge for å få nok søvn.

Kursene og de verktøyene vi lærer på kurset har styrket meg mentalt slik at jeg faktisk klarer å gjennomføre dette. Etter hvert har jeg klart å dosere ned medisinen, og de negative ADHD-symptomene har blitt betydelig redusert. Jeg har fått et bevisst tankemønster som hjelper meg til å fokusere på de positive sidene ved det å ha ADHD.

Når jeg ser meg tilbake fra første kurset og frem til i dag, har det skjedd store endringer med meg. Jeg har sakte men sikkert bygget meg opp igjen etter møtet med veggen. Andre har kommentert at jeg nå virker sterk. Dette vet jeg skyldes den mentale treningen kurset gir og at jeg praktiserer dette hver dag. Jeg slipper ikke unna tilbakefall, men da gyver jeg løs igjen……..

I dag kjenner mange uro og rastløshet selv om de ikke har ADHD. Det er jo neimen ikke rart, for i dag skal alt skje i et vanvittig tempo. Uansett hvor vi ferdes i vårt «siviliserte» samfunn bombarderes vi hele tiden av utallige inntrykk, og krav om effektivitet har økt. Alle vil ha nytte av kurs, verktøyene en lærer og avspenningsøvelsen.

Nå er det vitenskapelig bevist at det skjer endringer i hjernen etter kurs. Jeg vil nevne noen av de positive forbedringene som har skjedd med meg.


Fordommer reduseres:

– På mitt første kurs skulte jeg meg rundt og betraktet de andre kursdeltagerne. Jeg hadde forventet at de var litt annerledes at de var sånne litt «svevende» typer med lilla klær og krystallkule i veska. FEIL! De var helt vanlige mennesker.
– Tidligere var jeg nok «flink» til å sortere mennesker. De ble ubevisst satt i båser. (Det rare var at jeg trodde ikke at jeg hadde slike fordommer). Etter kursene har jeg fått en større forståelse av samhørighet. Jeg betrakter ingen lenger som noe dårligere enn meg og heller ikke det motsatte.


Negative tanker:

– Den mentale treningen gjennom kurs og øvelser har gjort meg til et mer positivt menneske. Når de negative tankene kommer er jeg rask til å forkaste dem. Jeg vil bare ikke ha negative tanker lenger! Hvis andre prater negativt eller kritiserer, påvirker det meg ikke i samme grad som tidligere. Det preller rett og slett av. I stedet vrir jeg emnet til noe positivt.


Temperament:

– Allerede etter det første kurset merket jeg at jeg ikke lenger ble så fort sint. For en lettelse for en krutt-tønne som meg. I dag blir jeg (nesten) ikke sint lenger. Jeg sier selvfølgelig hva jeg mener om ting, men jeg klarer å formidle det med et saklig normalt stemmeleie.


Materielle ting:

– Før kursene var jeg en mester i å kjøpe nye klær og ting. I tillegg var jeg ekstremt opptatt av å endre/kjøpe noe nytt til boligen min. Det ble et jag, og jeg var aldri fornøyd. Nå er kjøpelysten betydelig redusert. Jeg sparer masse penger og tid, og det viktigste av alt er at jeg nå er fornøyd.


Rus:

– Veldig mange med ADHD har behov for å ruse seg. Jeg er ikke noe unntak. Det kjennes som at en har et hull/tomrom inne i seg som må mates med et eller annet. Det kan være nikotin, alkohol, narkotika eller mat. Medisiner hjelper, men de har jo sine bivirkninger. Etter kurs og øvelser merker jeg gradvis at tomrommet inne i meg har blitt betydelig redusert, og derfor har også behovet for rus nesten forsvunnet.


Mål:

– Det fokuseres mye på kurset om det å ha mål og jobbe planmessig mot målet. Jeg bruker dette bevisst hver dag.

Jeg anbefaler alle med ADHD/ADD å ta kurs. Du blir roligere, tro det eller ei!!

I tillegg er sjansen stor for at du vil føle mer glede, få en større forståelse, blir mer kreativ og at du vil oppleve at tingene går din vei. Du får flyt i livet ditt, og da blir det som Deborah sier flere «magiske» øyeblikk i hverdagen!

Hilsen
Lykkelig ADHD-dame i sin beste alder
GK 48 år

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.