Referanser

Repetisjon gir vekst

Unique-Mind ESP referanser

Hei Deborah

God morgen 🙂
Nå er det en uke og to dager siden jeg var og repeterte kurs i Tromsø med Deborah. Hver gang jeg repeterer skjer det magiske ting på kort tid. I tillegg til all den ekstra flyten som kommer i etterkant av kurs, som for eksempel at køen plutselig forsvinner, blir mer tålmodig, bussen kommer akkurat i det jeg kommer til holdeplassen osv.

For to og et halvt år siden bodde vi i en trang leilighet i sentrum med en baby på seks måneder, og ønsket oss en større plass å bo i et barnevennlig området, men pga boligprisen i Tromsø var dette omtrent umulig for en ungt par. Etter å ha vært på kurs den gang satt jeg med meg ned og skrev om drømmehuset. Etter en uke dukket et hus opp (hadde vært der lenge, men hadde ikke lagt merke til det før da det ikke var selveier), men magefølelsen sa at det var greit. Vi fikk se på det dagen etterpå, og han som bodde der kunne fortell at det skulle bli selveier året etter!! Fikk gjennomslag på lånet (vet ikke hvordan vi klarte det) OG la inn bud. To uker etter kurset hadde vi kjøpt drømmehuset!!:)

For åtte dager siden var jeg arbeidsledig etter min andre fødselspermisjon, og hadde vært det siden april… dårlig med arbeidsmarked som passet mine behov. På kvelden etter kurset satt jeg meg ned og skrev om drømmejobben. Jeg rakk ikke å aktivisere målet en gang før det dukket opp en litt rar annonse som jeg tenkte jeg skulle søke på. Var ikke helt det jeg hadde sett for meg, men da jeg ble oppringt kun fem timer etter å ha sendt inn søknad, fikk jeg en god følelse. På samtale dagen etterpå snakket han om sin filosofi for arbeidsplassen og hvordan ta vare på de ansatte, og var som jeg skulle ha sakt det selv! Tre dager senere fikk jeg jobben!! 🙂 Det viste seg også at de hadde tenkt å utvide litt på tjenestene de tilbyr. Dette var i utgangspunktet en salgsstilling i et lite reklamebyrå (jeg er jo egentlig designer), men siden jeg var designer så kunne jeg brukes til andre ting også, og hjelpe de med design arbeid. Altså akkurat det jeg ønsket meg!

Så tusen takk for det arbeidet dere gjør!!!
Ønsker dere alle en supergod dag.

Hilsen
Maria

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.