fbpx

Referanser

Mine tanker og erfaringer etter BevissthetsTrening

Min barndom er preget av dårlig selvfølelse og mindreverdighetskompleks, altså jeg lærte at jeg var dum! Dette har ført til stress siden barndommen, anfall av dødsangst (torde ikke legge meg. Var redd jeg ikke våknet), ingen selvtillit.

I voksen alder hadde jeg ofte depresjoner, ubestemmelig hodepine, alt føltes som stress og jeg «møtte veggen» hardt i 2016. Livskvaliteten var borte, ble sykemeldt og sluttet å spise. Jeg ble sendt på kurs av 2 venninner og var utrolig skeptisk til hva dette var. Hadde jo prøvd alt som ikke hjalp.

Allerede lørdag kveld begynte ting å skje. Ble i bedre humør og smertene forsvant etter hvert.
Søndag føltes jeg som en ny person og etter et repetisjonskurs, begynte ting virkelig å skje.

Jeg forandret meg og alt ble så mye bedre. Jeg klarte å styre tankene mine. Har tillit til meg selv, selvverd, gir beskjed om hvordan jeg ønsker å ha det i livet mitt. Kan til dels fjerne smerte med tankene. Dødsangsten, stresset, hodepinen og depresjoner er borte og kommer det negative tanker, så håndterer jeg dem.

Etter at stresset forsvant, har også «irritert tarm» forsvunnet.

Det er ro i hodet mitt, hvor det før var så fullt av tanker som krøllet seg sammen. Frem og tilbake. Ut og inn. Aldri fred få.

Har harmoni og fred!

Har fått et nytt liv.

Unique Mind ESP / BevissthetsTrening har forbedret livskvaliteten min!

Kjærlig hilsen Bolette

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Lærer og elev

Hjernen tror det den får høre!

Jeg er lærer og spesialpedagog, og har litt ubevisst tatt ulike teknikker i bruk når jeg interagerer med elever, men etter BevissthetsTrening er jeg så mye mer bevisst og besluttsom. Det merker selvsagt elevene. Det som nå nettopp skjedde er intet mindre enn et lite under.

Les mer »
Barn læser

Økt kunnskap i skolen

Jeg arbeider som lærer og spesialpedagog i barneskolen, og har gjennomført flere kurs hos dere. Nå fikk jeg lyst til å fortelle om en undervisningsøkt jeg hadde her om dagen.

Les mer »

Gitt slipp på masse frykt

Tusen takk for praktisk treningshelg for repeterende i Trondheim. Tross stor frykt / motstand valgte jeg å delta fordi jeg visste at det ville hjelpe meg et langt steg videre. Grunnen til at jeg deltok likevel, var at jeg så gjerne ville finne en indre ro, for å være mer tilstede for andre i hverdagen.

Les mer »

Motta nyheter fra
Unique Mind ESP
direkte i din innboks.

Ved å motta våre nyhetsbrev samtykker du at Unique Mind ESP kan sende deg nyheter og informasjon. Du kan alltid avmelde deg fra nyhetsbrevet med et enkelt klikk.